Александар (ака KZKG ^ Гаара)

Јас го започнав своето патување со Linux уште во 2007 година, со текот на годините минав низ бесконечна дистрибуција, видов десетици од нив родени и многу други умираат, ако станува збор за лични преференции, би ги избрал ArchLinux и Debian кој било друг. Работев професионално со години како администратор на мрежи и системи UNIX, како и веб развивач на решенија прилагодени на клиентот.