Луиги торо

Сакам да се нурнувам во светот на Linux, специјализирајќи се во користењето на неговите дистрибуции, особено оние наменети за бизниси. Слободата на кодексот е директно пропорционална со растот на една организација. Затоа Линукс е систем што не може да отсуствува од мојот ден за ден.

Луиџис Торо има напишано 368 статии од ноември 2015 година