DMoZ

Убител на слободата во сите нејзини форми, навигатор во морињата ГНУ / Линукс и страствен кон егзистенцијата. Јас пишувам написи како начин да го придонесам тоа малку зрно песок во заедницата што ми даде толку многу. [Корисник на Linux # 534943] [Slackware & Xfce & Urxvt & Zsh]