нано

Квази компјутерски техничар lубител на Linux и бесплатни технологии воопшто. Го сакам Javascript и предниот крај. Киселина по природа, полубог во DesdeLinux и неисцрпен штетник на сè што е поврзано со Adobe, Oracle и (секако) Java. Во моментов со седиште во Венецуела, експерт за ништо, не играјќи дота, студирајќи и зборувајќи елвично од Толкин.