Инсталирајте пост на Linux

Уште како млада ја сакав технологијата, особено она што е директно поврзано со компјутерите и нивните оперативни системи. И повеќе од 15 години лудо се за inубив во GNU / Linux и се што има врска со слободен и софтвер со отворен код. За сето ова и повеќе, денес, како компјутерски инженер и професионалец со меѓународен сертификат за оперативни системи Linux, пишував со страст и веќе неколку години на оваа чудесна и позната веб-страница што е DesdeLinux. Во кое, споделувам со вас секој ден, многу од она што го учам преку практични и корисни написи.

Linux Post Install напиша 594 статии од јануари 2016 година