x11tete11x

Јас сум Тете, психопат на деталите, кој го привлекуваат дистрибуции врз основа на изворниот код, колку повеќе можам да го натерам мојот хардвер да страда, толку сум посреќен, екстремно рокер и со изглед како Викинг (?)