YxOS-P1: Истражување на огромниот и растечки отворен извор на Yandex - Дел 1

YxOS-P1: Истражување на огромниот и растечки отворен извор на Yandex - Дел 1

Со овој прв дел од серијата написи за «Јандекс со отворен извор» ќе започнеме со истражување на широкиот растечки каталог на отворени апликации развиени ...

рекламирање
XOS-P1: Истражување на огромниот и растечки отворен извор на Xiaomi - Дел 1

XOS-P1: Истражување на огромниот и растечки отворен извор на Xiaomi - Дел 1

Со овој прв дел од серијалот написи за «Xiaomi Open Source» ќе започнеме со истражување на широкиот растечки каталог на отворени апликации развиени ...

Ознаки од категоријата