шминка

Како да инсталирате ClamTK

Ако сакате да го инсталирате познатиот ClamTK и не знаете како, во овој туторијал ќе научите како да го направите тоа објаснето чекор по чекор

ZoomLinux

Како да инсталирате зум на Linux

Ако сакате да ја инсталирате познатата апликација за комуникација Zoom на вашата омилена дистрибуција на GNU/Linux, еве ги чекорите

Папка на работната површина: корисна апликација за основно оперативен систем за подобрување на работната површина

Папка на работната површина: корисна апликација за основно оперативен систем за подобрување на работната површина

Папка на работната површина: Корисна домашна апликација за основно оперативен систем за подобрување на работната површина на неа со овозможување употреба на икони и виџети.