рекламирање
Умови: интересна бесплатна, отворена, децентрализирана и продуктивна социјална мрежа

Умови: интересна бесплатна, отворена, децентрализирана и продуктивна социјална мрежа

Пред неколку дена, истражувавме интересна, мала и неодамна објавена социјална мрежа наречена Red LinuxClick. Од истото нагласуваме дека оваа…