рекламирање
Gab: Софтвер за социјално вмрежување со отворен код базиран на Мастодон

Gab: Софтвер за социјално вмрежување со отворен код базиран на Мастодон

Оние кои обично се ентузијасти или страсни корисници на слободен софтвер, отворен код и ГНУ / Линукс, исто така, имаат тенденција да се одлучат за ...