рекламирање
MyGNUHealth PHR: Апликација за историја на лично здравје на ГНУ / ЗДРАВЈЕ

MyGNUHealth PHR: Апликација за историја на лично здравје на ГНУ / ЗДРАВЈЕ

Во некои минати можности, ние се осврнавме на важноста, корисноста и придонесите на слободниот софтвер, софтвер со отворен код и GNU / Linux во материјата ...

Бау: Управувач со графички пакети за мулти-форматни апликации на Линукс

Бау: Управувач со графички пакети за мулти-форматни апликации на Линукс

Со оглед на тоа што бесплатните и отворени оперативни системи, како што се GNU / Linux имаат тенденција да имаат голема разновидност на апликации во различни формати, ...

Ознаки од категоријата