|
Se poate întâmpla ca, lDupă ce ați pus mâna acolo unde nu trebuie, biroul dvs. a fost deconfigurat. Pentru reveniți la setările inițiale, va fi necesar să ștergeți complet folderele în care sunt stocate fișierele de configurare GNOME pentru ca GNOME să le regenereze. |
Atenție: următoarea procedură șterge toate setările GNOME!
paşi
1. Apăsați Ctrl + Alt + F1
2.- Introduceți numele de utilizator și parola.
3. Ștergeți setările GNOME
rm -r .gnome2 .gconf .gconfd .metacity
4. Reporniți computerul.
sudo reboot