Udhëzues instalimi: Ubuntu 21.10 - 30

Si të shihni versionin e Ubuntu

Nëse dëshironi të shihni versionin e Ubuntu, këtu janë disa metoda për ta bërë atë shumë lehtë dhe të shpjeguara hap pas hapi

përditësoni terminalin ubuntu

Si të përditësoni Ubuntu nga terminali

Nëse dëshironi të përditësoni shpërndarjen tuaj të preferuar dhe nuk dëshironi ta bëni atë nga ndërfaqja grafike, ja se si të përditësoni ubuntu nga terminali

shtrëngues

Si të instaloni ClamTK

Nëse dëshironi të instaloni ClamTK-në e famshme dhe nuk dini si, në këtë tutorial do të mësoni se si ta bëni atë të shpjeguar hap pas hapi