Isaac

Pasioni im për arkitekturën e kompjuterave më ka shtyrë të hetoj shtresën menjëherë më të lartë dhe të pandashme: sistemin operativ. Me pasion të veçantë për llojet Unix dhe Linux. Kjo është arsyeja pse unë kam shpenzuar disa vite duke u njohur me GNU/Linux, duke fituar përvojë duke punuar si ndihmës dhe duke dhënë këshilla për teknologjitë falas për kompanitë, duke bashkëpunuar në disa projekte softuerësh të lirë në komunitet, përveçse kam shkruar mijëra artikuj për dixhitalë të ndryshëm. media e specializuar në Open Source. Gjatë gjithë këtij rrugëtimi, filozofia ime ka mbetur e palëkundur: të mësuarit është një proces i vazhdueshëm. Me çdo rresht kodi, çdo zgjidhje problemi dhe çdo fjalë të shkruar, unë kërkoj jo vetëm të jap njohuri, por edhe të zgjeroj të miat. Sepse në peizazhin e gjerë dhe gjithnjë në ndryshim të teknologjisë, njeriu nuk ndalet kurrë së qeni student.