Linux Post Install

Që i ri e kam dashur teknologjinë, veçanërisht atë që ka të bëjë drejtpërdrejt me kompjuterët dhe sistemet e tyre operative. Dhe për më shumë se 15 vjet kam rënë marrëzisht në dashuri me Linuxverse, domethënë gjithçka që lidhet me Software-in e Lirë, Burimin e Hapur dhe Shpërndarjet GNU/Linux. Për të gjitha këto dhe më shumë, sot, si Inxhinier Kompjuterike dhe profesionist me certifikatë ndërkombëtare në Sistemet Operative Linux, shkruaj me pasion dhe prej disa vitesh, në këtë faqe interneti përrallore dhe të njohur që është DesdeLinux (2016), dhe më shumë të ngjashme si Ubunlog (2022). Në të cilin, unë ndaj me ju, dita ditës, shumë nga ato që mësoj përmes artikujve praktik dhe të dobishëm (udhëzues, mësime dhe lajme).