DMoZ

Dashnor i lirisë në të gjitha format e tij, lundrues në detet GNU / Linux dhe i apasionuar pas ekzistencës. Unë shkruaj artikuj si një mënyrë për të kontribuar atë grurë të vogël rëre në komunitetin që më ka dhënë kaq shumë. [Përdoruesi Linux # 534943] [Slackware & Xfce & Urxvt & Zsh]