eliotime3000

Përdorues i internetit nga Peruja që ndihet i joshur nga softueri i lirë dhe përhapja e tij. Si dhe të jesh një adhurues i shpërndarjeve të qëndrueshme GNU/Linux si Slackware, Debian dhe/ose CentOS. BOFH nga eliotime.com