Darkcrizt

Një përdorues mesatar i Linux me pasion për teknologjitë e reja, gamer dhe Linux në zemër. Kam mësuar, përdorur, ndarë, shijuar dhe vuajtur që nga viti 2009 me Linux, nga problemet me varësitë, paniku i kernelit, ekranet e zeza dhe lotët në përpilimin e kernelit, të gjitha me qëllim të të mësuarit? Që atëherë unë kam punuar, testuar dhe rekomanduar një numër të madh shpërndarjesh nga të cilat preferuarat e mia janë Arch Linux e ndjekur nga Fedora dhe openSUSE. Padyshim Linux ishte një ndikim i madh në vendimet në lidhje me jetën time akademike dhe të punës pasi që për shkak të Linux isha i interesuar dhe aktualisht po shkoj drejt botës së programimit.