Luigys Toro

Që kur zbulova Linux-in, jeta ime profesionale ka marrë një kthesë të plotë. Unë jam i magjepsur nga eksplorimi i thellësive të këtij sistemi operativ, i cili është shumë më tepër se një mjet pune; Është një filozofi e jetës. Si shkrimtar, jam i përkushtuar të ndaj pasionin tim për Linux-in me të tjerët, duke shkruar për tendencat më të fundit në softuerin e lirë, mësime për fillestarët dhe ekspertët dhe analizat e hollësishme të shpërndarjeve më të përshtatshme për mjediset e biznesit. Unë besoj fuqishëm se liria që ofron Linux është thelbësore për inovacionin dhe rritjen e qëndrueshme të çdo organizate.