Hyuuga_Neji

Inxhinier i Shkencave Kompjuterike. Adhurues i sistemeve GNU / Linux, Seria Mangas, Rock (kryesisht Trash dhe Heavy Metal). E dëmshme për ekskluzivitetet e Blizzard Entertainment (zëvendës i trashëguar nga mjediset e Windows, por jo plotësisht i zhdukur)