Aleksandër (aka KZKG ^ Gaara)

Unë fillova shëtitjen time në Linux në vitin 2007, me kalimin e viteve kam udhëtuar nëpër shpërndarje të pafundme, kam parë dhjetra prej tyre të lindur dhe shumë të tjerë të vdesin, nëse bëhet fjalë për preferenca personale unë do të zgjidhja ArchLinux dhe Debian mbi dikush tjeter. Unë kam punuar profesionalisht për vite me rradhë si administrator i rrjeteve dhe sistemeve UNIX, si dhe një zhvillues në internet i zgjidhjeve të përshtatura për klientin.