Leper_Ivan

Unë jam Mendocino, një student jo shumë i përkushtuar i Programimit, adhurues i teknologjisë dhe ushqimit të mirë. Përdoruesi i Android dhe GNU / Linux, ArchLinux është në zemrën time.