merlin debianiti

Një fillestar i thjeshtë që pëlqen të bëjë magji me gnu / linux. Pa ndonjë njohuri programimi, 3 vjet përdorimi i Linux dhe do të kishte qenë më shumë nëse nuk do të ishte për universitetin. Gamer për të vdekur, gjithmonë në kërkim të softuerit të lirë, edhe pse me prirje të lehtë për lojëra të pronarit dhe herezi të tjera.