pedrini210

Ing. Elektricist. Zhvilluesi i softuerit i apasionuar pas Bazave të të Dhënave, Inteligjencës së Biznesit dhe Shkencës së të Dhënave. Pianist dhe lojtar në kohën e lirë. "Pa njohuri të lirë, pa kuptuar punën dhe funksionet e makinës, njeriu nuk mund të jetë i lirë, nuk mund të sundojë vetveten dhe do të mbetet gjithnjë skllav." - George Gurdjieff