MAME hap zyrtarisht burimin

Epo, unë nuk jam një plak, por nëse marr nostalgji dhe më pëlqejnë lojërat Arcade, mos më gjykoni! Epo ...

Server me CentOS dhe VirtualBox

Përshëndetje, kësaj here i kënaq lexuesit e mi dhe si përgjigje ndaj të gjitha komenteve tuaja në serverat On, çfarë shpërndarjeje ...

KRFB KDE Desktop i largët vendas

Përshëndetje për të gjithë lexuesit e mi, sot ju sjell këtë klient të largët desktop, shumë i dobishëm për ata që përdorin KDE ...

OpenKM, menaxhimi i dokumenteve për ju

 OpenKM është një aplikacion në internet, i krijuar për administrimin dhe menaxhimin e dokumenteve, i cili karakterizohet nga zhvillimi i funksionalitetit të tij ...

Çfarë janë Bitcoins?

Çfarë është Bitcoin? Bitcoin është një sistem pagese ose lloj i monedhës elektronike, karakterizohet nga jo ...

Nga Linux: si të vazhdojmë?

Meqenëse Linux është blogu më i njohur spanjishtfolës për Linux. Pa dyshim, ne kemi arritur një gjendje të pjekurisë në të cilën duhet t'i vendosim vetes sfida të reja.

Përditësimi i Planifikuar i Forumit

  Përshëndetje për të gjithë: Unë kam filluar të mbledh të dhënat dhe skedarët e nevojshëm për të azhurnuar Forumin tonë në një version ...

Nga Linux: Bisedat në 10 minuta

Përshëndetje për të gjithë. Unë vij këtë herë për t'ju treguar në lidhje me një projekt që kam në dorë bazuar në një ide ...

Shtesa të vogla në temën FromLinux

Përshëndetje për të gjithë: Unë vazhdoj të bëj ndryshime dhe rregullime të vogla në Design FromLinux dhe kësaj radhe më të rëndësishmet ...

Kemi shumë për të bërë

Përshëndetje Komuniteti !! Së pari, unë dua të falënderoj të gjithë përdoruesit që në emër të Ekipit DesdeLinux.

Forumi u kthye: D

Të dashur përdorues, Ne jemi të kënaqur të njoftojmë se Forumi ynë i Mbështetjes është kthyer pa ndonjë humbje (deri më tani) ...