Mbyllni Ubuntu

A po i vjen fundi Ubuntu?

Artikull interesant i shkruar nga Katherine Noyes për Linuxinsider, ku ai mbledh komentet e disa njerëzve të njohur në botën e ...

Android: D

Po shfaq desktopin tim

Më pëlqejnë gjërat e thjeshta, minimaliste dhe të rregullta (në tryezën time, por jo në dhomën time: P). Unë jam një nga ata ...

Android në KDM (hyrja në KDE)

Disa kohë më parë bëra një temë për KDM, duke menduar kryesisht për mua, por duke ditur që shumë do ta pëlqenin atë. DHE