si për të

Si të vrasësh proceset lehtë

Në thelb, ekzistojnë 4 mënyra për të vrarë në mënyrë efektive një proces në Linux: ta vrisni me emër, duke specifikuar një ...

Testimi i fantazmës BSD

Po si, është e natyrshme që kur dikush fillon punën në GNU / Linux, ai vuan nga versionit, ka nga ata që nuk e bëjnë këtë. Une

si për të

Si të mundësoni gjumin hibrid

Ndër mundësitë e pezullimit dhe letargjisë, ekziston një e ndërmjetme, e cila konsiston në pezullimin e parë, dhe nëse pas një kohe ...

Linux për Dummies.

Linux për Doomies është një prezantim për të cilin po punoj për një projekt që ne djemtë kryejmë në qytetin tim ...

LXDE

Disa këshilla për LXDE

LXDE është një mjedis i shkëlqyeshëm Desktop që, siç e dinë shumë prej nesh, ofron si tiparin e tij kryesor, një përdorim të shkëlqyeshëm të ...

Gedit gati për përdorim

Gedit… për programuesit

Disa kohë më parë kisha folur për Sublime-text, një redaktues teksti shumë, shumë i plotë, dhe shumë funksione të tij.

Si të: Post-Instalimi i Chakra Linux

Po në lidhje me një komunitet, kësaj here do t'ju tregoj se çfarë të bëni pasi të keni instaluar Chakra në kompjuterët tanë, në mënyrë që ...

LightScribe në Linux

LightScribe (në spanjisht «Escritura por Luz (lazer)) është një teknologji e zhvilluar nga HP dhe LiteOn e krijuar për të etiketuar pjesën e përparme ...

Si të pastroni memorien e Linux

Kompjuteri juaj nuk ka shumë memorje të disponueshme? Sapo të filloni të hapni shumë programe, a fillon të funksionojë normalisht? Mirë,…

Rrjetet sociale falas

Nëse flasim për rrjete sociale, flasim për privatësi dhe neutralitet. Nga njëra anë, askush nuk garanton që të dhënat tuaja do të mbesin ...

Pajisjet USB nuk më njohin

Si të riparoni një shkop USB

Në përgjithësi, problemi kryesor me kujtesat USB është që tabela e ndarjes mund të dëmtohet ose mund të dëmtohet ...

Shpërndarjet Linux për fëmijë

Nuk ka mënyrë më të mirë për të promovuar Linux dhe për të shkatërruar disa nga mitet e tij (të tilla si kompleksiteti i tij ekstrem, etj.) ...