Zorin OS 15.2 arrin me Linux Kernel 5.3

Zorin OS 15.2 është tani në dispozicion me kernelin e ri Linux 5.3 dhe shumë karakteristika të tjera të reja të tilla si versionet më të fundit të LibreOffice dhe GIMP

Avulli i Valvulave

Valvula: lajme interesante

Valve ka lajme për kontrolluesit, eksperimente të reja në Stea Labs dhe një çështje me një gjykatë shumë të veçantë Franceze

Logoja e Fedora

Cilat janë paketat EPEL?

Ne shpjegojmë se cilat janë paketat EPEL që mund të përdorni në Fedora, dhe gjithashtu në Red Hat dhe CentOS duke mundësuar repot e nevojshme

Përpiquni për OS

Endeavour OS: gati për tu nisur

Endeavor OS, një shpërndarje e re GNU / Linux që është gati që ju ta provoni dhe ... mbase për t'ju befasuar me disa nga veçoritë e tij

Kutia e prapme

BackBox Linux: distro për pentesting

Backbox është një shpërndarje e njohur për kontrollet e pendimit dhe sigurisë që sot kemi kënaqësinë t'ju prezantojmë në rast se nuk e dini atë