përditësoni terminalin ubuntu

Si të përditësoni Ubuntu nga terminali

Nëse dëshironi të përditësoni shpërndarjen tuaj të preferuar dhe nuk dëshironi ta bëni atë nga ndërfaqja grafike, ja se si të përditësoni ubuntu nga terminali

Lëshohet Fedora 36 Beta

Pak ditë më parë u njoftua publikimi i versionit beta të Fedora 36, ​​një version në të cilin ndër ndryshimet më domethënëse...

Chrome OS 100

Pas lëshimit të versionit të ri të shfletuesit të internetit Chrome 100, u njoftua lëshimi i versionit të ri të Chrome OS 100