Ubuntu 12.04 do të quhet ...

Tashmë Mark Shuttleworth kaq origjinal ka njoftuar emrin për LTS të ardhshëm, Ubuntu 12.04. Dhe po, "origjinale", Mark ...

Shkarkoni Canaima 3.0 VC5

Canaima është një shpërndarje venezueliane GNU / Linux e bazuar në Debian që lind si një zgjidhje për të përmbushur nevojat e IT të ...

Mbyllni Ubuntu

A po i vjen fundi Ubuntu?

Artikull interesant i shkruar nga Katherine Noyes për Linuxinsider, ku ai mbledh komentet e disa njerëzve të njohur në botën e ...