Énkoder Blu-Ray "gratis" anu kaluar heula!

Proyek parangkat lunak bébas X264 parantos lami ngantepkeun panyandian eusi dina format Blu-ray definisi tinggi. Anu anyar nyaéta, hatur nuhun ka aranjeunna, urang ayeuna tiasa nyandikeun pidéo dina format Blu-ray. Ieu mangrupikeun léngkah alit tapi anu bakal ngagaduhan akibat anu penting, sabab éta bakal ngamungkinkeun ngembangkeun alat "gratis" kanggo nyiptakeun sareng ngédit pidéo dina format Blu-Ray.


Mangtaun-taun tiasa ngadamel DVD anjeun nyalira nganggo parangkat lunak gratis. Dina dasawarsa ka tukang, nyiptakeun DVD angkat ti janten éksklusif pikeun sababaraha perusahaan khusus, kana hal anu saha waé anu tiasa dilakukeun ti bumi.

Kalayan Blu-ray, dugi ka ayeuna, carita na béda. Sanaos kanyataan yén "perang format" antara Blu-Ray sareng HD DVD réngsé 2 taun ka pengker, parangkat lunak gratis ditingalkeun. Parabot propésional pikeun énkode Blu-Sinar tiasa hargana dugi ka $ 100,000 sareng aranjeunna umumna mah runtah.

Kiwari, hal-hal parantos robih: léngkah munggaran pikeun nyiptakeun kotak alat "gratis" pikeun nyiptakeun Blu-Rays parantos dilaksanakeun. Nyiptakeun énkoder Blu-Ray gratis énggal bakal ngamungkinkeun nyiptakeun cakram Blu-ray dina DVD9 (DVD lapisan ganda) sareng bahkan DVD5 (DVD lapisan tunggal) kalayan kualitas pidéo anu saé saé. Kalayan énkoder sareng burner Blu-Ray, aya sakedik anu leungit janten tiasa nyiptakeun alat éditan Blu-Ray "gratis".

Kaseueuran pamaén Blu-Ray bakal ngubaran DVD anu ngandung inpormasi dina format Blu-Ray sapertos cakram Blu-Ray anu sanés.. Ngan sababaraha pamaén, sapertos Playstation 3, anu henteu ngadukung pilihan ieu, sanaos disk na tiasa diputer salaku "disc data".

Tungtungna, anjeun kedah tumut kana éta (numutkeun spésifikasi Blu-Ray) gambar dina disk nganggo format file UDF 2.5, anu tiasa henteu cocog sareng sababaraha program lami anu dianggo pikeun nyiptakeun cakram virtual atanapi pikeun ngaduruk DVD. Anjeun ogé kedah émut yén ménu tiasa dianggo nalika maén disk dina pamuter Blu-Ray.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.