Android 11 Go Edition nyaéta 20% langkung gancang sareng bakal ngajalankeun kalayan henteu langkung ti 2GB ram

Minggu kamari diumumkeun pembebasan tina vérsi anyar Android 11 sareng saatosna Google ogé ngaluarkeun versi Go tina cabang Android anyar ieu.

Pikeun anu henteu wawuh sareng Android Go, anjeun kedah terang éta mangrupakeun versi saderhana tina Android dirancang pikeun smartphone low-end sareng ultra-budget.

Éta dirarancang pikeun telepon pinter nganggo 2GB RAM atanapi kirang. Jalan dieu gaduh optimasi platform dirancang pikeun ngirangan panggunaan data sélulér (kalebet ngamungkinkeun modeu Data Saver sacara standar) sareng suite jasa Google mobile khusus anu didamel pikeun ngirangan kirang sumber daya sareng bandwidth

Antarbeungeut sistem operasi bénten sareng Android utama, sareng panel setelan gancang anu masihan langkung penting pikeun inpormasi ngeunaan batré, wates data seluler sareng panyimpenan anu sayogi; ménu aplikasi anu énggal kalayan desain anu dirobih sareng diwatesan kana opat aplikasi (pikeun ngirangan konsumsi RAM), sareng antar muka program aplikasi (API) pikeun ngamungkinkeun operator sélulér ngalaksanakeun pelacakan data sareng ngecas deui tina ménu setélan Android.

Salah sahiji fitur anyar anu paling penting nyaéta Android 11 Go sakuduna dianggo dina alat kalayan 2GB RAM atanapi kirang.

Sajaba ti éta, Google netelakeun yén OEM kedah mutuskeun naha aranjeunna badé nempatkeun Android 11 Go dina alat tibatan Android 10 Go, anu kontradiksi sareng anu disarankeun dina dokumén anu diala ku pamekar XDA dina bulan Juli. Google moal nyayogikeun conto-conto alat anu tiasa nguntungkeun tina pembaruan.

Numutkeun ka Google, aplikasi ogé bakal ngaluncurkeun 20% langkung gancang dibandingkeun dina édisi Android 10 Go. Édisi Android 11 Go nambihan sistem navigasi dumasar-isyarat anu tiasa anjeun anggo pikeun napigasi dunya panganteur pangguna telepon.

Dina Android 11 (édisi Go), aplikasi ngaluncurkeun 20 persén langkung gancang tibatan dina Android 10 (édisi Go), janten langkung gampang pindah antara aplikasi tanpa telepon macét. 

Di sakumna dunya, jalma-jalma nganggo aplikasi olahtalatah anu béda pikeun ngahubungi, sabab éta aranjeunna sering ngalih-ngalih antara aranjeunna pikeun ngobrol sareng kulawarga sareng réréncangan. Ayeuna Android 11 (édisi Go) nunjukkeun sadaya paguneman anjeun dina rohangan khusus dina bagian bewara. Ieu ngandung harti yén anjeun tiasa ningali, ngabales, sareng ngatur paguneman anjeun sareng kulawarga sareng réréncangan di hiji tempat, henteu masalah naon aplikasi anu aranjeunna anggo. 

Sedengkeun pikeun béja anu ngiringan versi anyar Android 11 Go ieu, Urang tiasa mendakan sababaraha anu dilaksanakeun di Android 11.

Salaku conto éta bakal mindahkeun sadaya paguneman anjeun ka ngaliwatan sababaraha aplikasi olahtalatah pikeun rohangan khusus dina bagian bewara. Ieu ngamungkinkeun anjeun ningali, ngaréspon, sareng ngendalikeun paguneman ngalangkungan sababaraha aplikasi olahtalatah di hiji tempat.

Kabaruan anu sanés tina Android 11 Go nyaéta éta aya kadali privasi sareng kaamanan anyar anu ngamungkinkeun anjeun mutuskeun kumaha sareng iraha data alat dibagi. Android 11 nawarkeun kadali langkung granular pikeun idin anu paling sénsitip.

Sapertos contona kakuatan pikeun masihan idin aksés unik kana aplikasi sapertos mikropon, kaméra atanapi lokasi, kanggo panggunaan ayeuna hungkul.

oge Safe Folder terpadu, anu mangrupikeun fitur Google Files anu anyar ngajaga file pribadi ambéh aranjeunna henteu muka atanapi aksés ku nyimpenna dina folder 4 énkripsi PIN énkripsi.

Urang ogé tiasa mendakan perbaikan dina ngageser antara aplikasiSalaku alat anu nganggo layar anu langkung ageung janten umum, Android 11 Go ngabantosan anjeun nganggo langkung seueur perumahan layar pikeun aplikasi paporit anjeun. Kalayan navigasi dumasar-isyarat, anjeun tiasa angkat ka layar utama, napigasi deui, sareng mulus ngalih antara aplikasi nganggo sapuan anu saderhana.

tungtungna upami anjeun hoyong terang langkung seueur perkawis éta ngeunaan vérsi anyar Android 11 Go ieu, anjeun tiasa parios pengumuman resmi Dina tautan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.