Ékspor lapisan salaku gambar anu misah dina GIMP

Sugan pikeun sawatara éta sanés kaayaan anu biasa, panginten pikeun anu sanésna, kaleresan aya langkung ti hiji jalma anu meryogikeun ékspor sadayana lapisan tina hiji proyek di Gimp sakumaha gambar anu misah, sareng parantos ngalaman sababaraha halangan.

Gimp mangrupikeun salah sahiji program dasar dina komputer urang pikeun pemula sareng éditor anu berpengalaman. Mangrupikeun alat anu kuat kalayan fungsi anu teu aya tungtungna, tapi katingalina, urang kedah langkung seueur.

Gawe lapisan dina Gimp, dinten ka dinten, sareng diarepkeun akhirna bakal aya proyek dimana anjeun kedah nyimpen tiap lapisan nyalira salaku gambar. Upami éta henteu kajantenan ka anjeun, éta bakal kajantenan ka anjeun, janten tong teuing teuing pikeun anjeun pikeun gaduh skrip sg-save-all-layer.scm pikeun nalika waktuna datang.

Nalika anjeun masang skrip, anjeun bakal tiasa ningali fungsi Gimp énggal ieu dina «Arsip», Pas handapeun«Simpen salinan".

NaskahCapas1

Jandéla bakal dipidangkeun anu tiasa ngarobih pola nami kanggo sadaya lapisan. Ngaranna bakal ditugaskeun numutkeun posisi unggal lapisan dina proyék. Salaku tambahan, anjeun tiasa nambihan perpanjangan anu anjeun badé ngekspor gambar unggal lapisan, janten sadayana panyambung anu proyék diékspor di GIMP.

Lapisan Naskah

Skrip standar nyimpen sadaya gambar dina alamat anu sami dimana ayana proyek Gimp.

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Anjeun tiasa ngaunduh skrip di dieu: sg-save-all-layer.scm. Sakali skrip na diunduh, tinggal nomeran dina alamat Gimp Scripts: /usr/share/gimp/2.0/scripts/.

Sareng nalika anjeun muka Gimp deui, éta waé. Anjeun ayeuna bakal ngagaduhan fungsi «Simpen Lapisan»Dina proyék.

Fungsi anu mangpaat pisan dina sababaraha kasus dimana pastina sobat alit ieu tiasa ngabantosan anjeun tanpa aya masalah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   eliotime3000 cenahna

    Gagasan anu saé. Dugi ka ayeuna, teu acan aya panginten kuring ngalakukeun prosedur sapertos kitu.

  2.   Gio cenahna

    Éta dianggo pikeun kuring nganggo folder ~ / .gimp-2.8 / skrip, sabab dina folder /usr/share/gimp/2.0/scripts/ éta nandaan kasalahan sareng henteu ngamuat skrip

  3.   manuk gagak cenahna

    Nuhun Gerark sareng Gio.

  4.   manuk gagak cenahna

    Hatur nuhun pisan. Abdi milarian fitur ieu. Nuhun Gerak sareng Gio

  5.   Jhamil moya cenahna

    Anjeun Jurusalamet ... hatur nuhun pisan, kuring milarian persis ieu!

  6.   henteu aya namina cenahna

    Éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring dina windows sigana mah éta ngahemat aranjeunna tapi nalika kuring marios teu aya gambar anu disimpen nembongan

  7.   Gonzalo cenahna

    Ieu jalan dina windows? Bahkan henteu masihan jalan simpen !!

    1.    Furrist cenahna

      Anjeun pencét OK, ngamuat, sareng anjeun teu tiasa mendakan gambar na?
      Upami kitu, aranjeunna tiasa disimpen dina C: \ Users \ Your_name
      Kuring nganggo win8 sareng éta disimpen di dinya: v
      Upami éta henteu, buka C: sareng kalayan mesin pencari ngetik nami anu anjeun pasihkeun kana sekuenna, éta kedahna némbongan; teras pencét katuhu sareng Buka lokasi file.
      (Hapunten upami kasép: 'v)

  8.   yo cenahna

    lalaki alus

  9.   Igor cenahna

    Hatur nuhun pisan, anjeun nyalametkeun wengi: D. Sababaraha waktos ka pengker kuring nyobian masang perpanjangan anu ngagaduhan tujuan anu sami: https://github.com/khalim19/gimp-plugin-export-layers tapi kusabab kuring ngagaduhan masalah sareng python kuring milari solusi anu sanés sareng Cha, Chan!, kuring mendakan naskah super-jalan sareng gancang ieu.

  10.   Yesaya cenahna

    Tulisan ieu parantos "nyalametkeun nyawa kuring" salami sababaraha taun ayeuna.

    Aya pérsi skrip anu rada lami dina github upami aya anu hoyong nyobian, éta parantos dianggo pikeun kuring.

    https://github.com/amercier/gimp-plugins/tree/master/scripts

    Salam.