Naon anu disada dina pamuter urang? Bagéan 2

En pos sejen pasangan kami Tina nyarios ka kami ngeunaan grup musik janten kuring parantos mutuskeun ngalakukeun hal anu sami sareng musik anu kuring resep.

Anu maca biasa terang yén milik kuring téh logam, Tapi sajaba ti logam kuring resep hal tina teuas batu, sababaraha lagu tina nu logam y inti logam (anu kuring henteu nganggap logam), komo Musik cina y jepang, sanaos kuring henteu pati terang ngeunaan musik ieu.

Mimiti kuring badé mimitian ku nyarioskeun jinis anu kuring paling resep, nyaéta logam kutang:

Logam progresif mangrupikeun jinis anu ngagabungkeun logam sareng amalgam sareng pergeseran waktos tina batu progresif. Subgenre ieu muncul sareng kelompok sapertos Perhatosan Nasib o Kamulyan layungMaka kuring bakal nyarioskeun sababaraha grup anu kuring paling resep.

Teater Impian

Dream Theatre mangrupikeun grup logam progresif ti Amérika Serikat, asalna ngagaduhan nami Majesty, tapi teras aranjeunna ngarobih kana Dream Theater.

Didirikeun taun 1985 ku John Petrucci, John Myung sareng Mike Portnoy, tilu anggota aslina tetep aya dina grup dugi ka Mike Portnoy ninggalkeun grup, diganti ku Mike Mangini.

Pikiran Pagan

Mind Pagan mangrupikeun gugus logam progresif sareng sababaraha pangaruh logam kakuatan ti Norwégia. Didirikeun taun 2000 ti grup Sliverspoon, taun anu sami aranjeunna ngaluarkeun album kahijina, Infinity Divine.

Éta bieu ngalaman parobahan line-up sabab nahan 4 tina 5 anggota aslina, sabab gitaris Thorstein Aaby parantos digentos ku Jørn Viggo Lofstad.

Simfoni X

Symphony X mangrupikeun sakumpulan logam progresif kalayan pangaruh logam kakuatan sareng logam neoklasik ti Amérika Serikat. Didirikeun taun 1994 ku Michael Romeo.

Taun anu sami aranjeunna ngarékam Symphony X, albeum munggaran grup sareng hiji-hijina sareng penyanyi Rod Tyler, anu diganti ku Rusell Allen.

Camelot

Kamelot mangrupikeun gugus logam progresif kalayan pangaruh tina logam kakuatan AS sareng logam symphonic. Éta timbul dina taun 1991 berkat Thomas Youngblood.

Dina taun 1994 aranjeunna ngarékam Kalanggengan kalayan discography Noise Records

Ayeuna kuring bakal nyarios perkawis anjeunna logam thrash:

Thrash metal mangrupikeun subgenre tina logam anu dicirikeun ku kagancangan sareng agrésipitasna, sababaraha kelompok nganggo gitar sareng bases kalayan pickup aktip, kusabab éta seueur output.

Salah sahiji grup panaratas dina gaya ieu nyaéta Overkill, sanaos anu paling dikenal nyaéta Big 4: Metallica, megadeth, Slayer sareng Anthrax:

Panther

Pantera mangrupikeun kelompok logam thrash ti Amérika Serikat, sanaos logam glam dugi ka Cowboys From Hell. Éta diadegkeun ku saderek Darrell Abott sareng Vinnie Paul Abott di 1981.

Anjeunna aktip dugi ka rajapati Dimebag Darrell taun 2003 ku jalma gélo Nathan Gale.

Teu kungsi

Nevermore mangrupikeun kelompok logam thrash kalayan elemen progresif ti Amérika Serikat. Anjeunna lahir di 1991 tina lebu Tempat Suci nalika aranjeunna diteken pikeun ngalakukeun grunge.

Nevermore dicirikeun ku panggunaan gitar 7-string. Ayeuna penyanyi Warrel Dane mangrupikeun hiji-hijina anggota aslina sareng Jim Sheppard.

sina

Slayer mangrupikeun kelompok logam thrash AS anu didirikeun taun 1981 ku Jeff Hanneman sareng Kerry King. Slayer ngagaduhan sabangsa elav y KZKG ^ GaaraDave Lombard.

Aranjeunna dituduh sétan sabab téma lirik na.

Urang angkat ka logam maot melodi:

Logam pati mélodik mecenghul di Swédia sareng tujuan pikeun ngagabungkeun kakejaman logam pati sareng hal anu langkung merdu. Subgenre ieu ngagunakeun sora usus sareng kadang-kadang sora bersih. Grup panaratas nyaéta Kelenturan Gelap, Di Gates sareng In Flames dugi ka album Clayman na.

Musuh Arch

Arch Enemy mangrupikeun gugus logam maot mélodik ti Swédia sareng salah sahiji ti saeutik grup di dunya anu nganggo sora awéwé guttural.

Didirikeun taun 1996 ku Michael Amott sareng Johan Liiva. Dipimpin ku Johan Liiva dugi ka 2001 nalika anjeunna angkat sareng diganti ku Angela Gossow.

Barudak bodom

Children Of Bodom mangrupikeun gugus logam maot melodi Finlandia kalayan pangaruh tina logam kakuatan, didirikeun taun 1993 ku Alexi Laiho sareng Jaska Raatikainen.

Mimitina aranjeunna disebat Inearthed, sareng saatos nami gentos nami Janne Wirman ngagabung kana grup.

Ngaran grupna asalna tina rajapati di Danau Bodom taun 60an.

Kami balik kana ekstrim sareng mimitian ku maot logam:

Logam pati hasil tina logam thrash. Éta dicirikeun ku panggunaan sora usus, gitar kalayan nada rendah, sareng lagu kalayan seueur parobihan.

Genre ieu mimiti didamel sareng grup Possessed, anu mimiti nganggo sora talak.

tilar dunya

Pupusna mangrupikeun grup panaratas dina logam pati, diadegkeun di Amérika Serikat ku Chuck Schuldiner di 1983 sareng aktip dugi ka 2001. Éta dibubarkeun ku pupusna Chuck Schuldiner kusabab pneumonia anu aya hubunganana sareng glioma.

Dina maot logam panginten dina pendapat abdi aranjeunna anu pangsaéna.

Langkung ekstrim kénéh, éta logam hideung:

Hideung logam mangrupikeun subgenre anu dikritik kusabab ciri anti-Kristen na sareng Inner Circle. Mangrupikeun jinis anu ngagunakeun gitar anu gancang pisan, vokal degung, sareng wirahma kendang anu gancang pisan. Éta timbul di Norwégia.

Abdi henteu resep teuing subgenre ieu, tapi kuring tiasa nyalametkeun sakumpulan.

langgeng

Immortal mangrupikeun grup logam hideung Norwegia didirikeun taun 1990 ku Abbat, Armagedda sareng Demonaz. Aranjeunna henteu dianggap satanik teu sapertos seueur grup logam hideung, sabab lirik Immortal biasana ngeunaan usum salju.

Éta naék tina akar kelompok Amputasi.

Urang badé nyiksa logam hideung janten ... logam hideung simfoni:

Logam hideung Symphonic nambihan panggunaan sora anu bersih kana logam hideung murni, sapertos nambihan keyboard sareng bahkan orkestra nyata

Dimmu Borgir

Dimmu Borgir diduga mangrupikeun kelompok logam hideung hideung simfoni Norwegia diadegkeun ku Shagrath, Silenoz sareng Tjodalv di 1993.

Aranjeunna parantos seueur dikritik pikeun ngarobih gayaana pikeun anu langkung enteng. Dimmu Borgir hartosna benteng poék dina basa Norwegia.

Pikeun kuring, Dimmu Borgir mangrupikeun logam symphonic kalayan sora sareng gambar logam hideung, henteu sanés deui. Tina grup ieu kuring ngan ukur resep 4 albeum, anu Puritanical Euphoric Misanthropia, numana gulung simfoni langkung alit tibatan dina catetan anu sanés, nyaéta Diménsi Hideung Spiritual, ogé di dieu aya sakedik simfoni sareng kuring bakal nyarios yén éta langkung kotor tibatan anu disebatkeun sateuacanna, Dina Sorte Diaboli , sanaos sakapeung teu ngagaduhan suasana sareng Enthone Darkness Triumphant, anu ogé kotor, sanaos ku bagian anu langkung melodi, ieu tiasa dianggap logam hideung, sanaos henteu murni, tapi simfoni.

Masih sigana mah kelompok logam symphonic anu saé pikeun kuring.

Tapi kumargi henteu sadayana kakejaman, urang badé nyarioskeun perkawis subgenre anu sanés, nyaéta logam gothic:

Logam gothic mangrupikeun subgenre anu dicirikeun ku ngagunakeun sora awéwé anu bersih sareng sora lalaki, anu tiasa beresih atanapi usus. Téma lirik na biasana rada sedih atanapi romantis.

Kuring ogé henteu resep subgénre ieu, tapi kuring tiasa nyalametkeun albeum sareng sababaraha lagu

Sirénia

Sirenia mangrupikeun grup logam gothic Norwegia didirikeun taun 2001 ku Morten Veland. Éta dibentuk berkat panyingkiran Morten Veland ti Tristania, grup na sateuacanna.

Sirenia parantos dicirikeun ku gaduh penyanyi anu béda dina unggal albeum dugi ka Ailyn lebet sacara permanen.

Rékaman anu kuring nyalametkeun tina sakedik anu kuring kantos nguping ngeunaan Sirénia nyaéta Lanté 13, Élixir pikeun Ayana sareng Enigma Kahirupan.

Teater Tragedi

Theatre Of Tragedy mangrupikeun grup logam gothic Norwegia didirikeun taun 1993. Aranjeunna bubar di 2010 saatos 17 taun masing-masing tiasa hirup.

Éta kabentuk ku miangna Hein Frode Hansen tina grup Phobia.

Ti dieu kuring nyalametkeun lagu Cassandra, sanaos kuring jarang terang kelompokna.

Lacuna Coil

Lacuna Coil mangrupikeun gugus logam gothic Italia anu diadegkeun ku Marco Coti Zelati sareng Andrea Ferro dina nami Sleep Of Right, teras aranjeunna diganti nami Ethereal sareng nalika éta parantos dicandak aranjeunna ngagentos nami janten Lacuna Coil, anu hartosna Kosong Spiral.

Ti dieu kuring nyalametkeun Ngarambat gelap y Surga urang bohong.

Hayu urang ngalih kana anu sepi, éta logam symphonic

Sakumaha namina nunjukkeun logam symphonic nambihan garis orkestra kana korus logam sareng epik, sababaraha kali grup ieu maénkeun sareng orkestra.

Kusabab roll symphonic sanés milik kuring, kuring nyalametkeun sababaraha lagu

Epik

Epica mangrupikeun gugus logam symphonic kalayan némpél gothic ti Holland.

Éta dibentuk ku Mark Jansen dina nami Sahara Dust, anu teras dirobih janten Epica.

Hayu urang ka komodo sareng carita na, éta kakuatan logam:

Kakuatan logam dicirikeun ku kagancangan sareng téhnik na, boh dina keyboard boh dina gitar. Éta ngagaduhan ciri khas kendang bass dobel sareng lirik na didasarkeun kana hal-hal anu epik sareng sajarah

Éta mangrupikeun jinis sanés anu henteu cocog sareng kuring tapi kuring nyalametkeun grup anu sanés

Moor poék

Dark Moor mangrupikeun gugus logam kakuatan kalayan sentuhan simfoni sareng neoklasik ti Spanyol. Diadegkeun ku Enrik Garcia di 1993.

Albeum pangénggalna rada langkung progresif tanpa ngémutan listrik.

Ayeuna urang bakal nyarioskeun anu has, anu logam beurat:

Logam beurat mangrupikeun jinis musik anu timbul tina hard rock tapi ogé kalebet unsur gaya sanés sapertos blues, rock psychedelic, jst.

Éta muncul dina akhir 60an sareng Hideung Sabat.

Kusabab kuring henteu resep pisan kana jinisna, urang bakal nyarioskeun perkawis kelompok anu kuring paling resep dina jinisna

Dio

Dio mangrupikeun grup logam beurat anu diadegkeun ku Ronnie James Dio nalika anjeunna kaluar tina Hideung Sabat. Éta leyur ku maotna kusabab kanker lambung.

Dina sampul albeum Supir Suci urang tiasa ningali tanduk logam anu khas, anu tétéla mangrupikeun ritual anu dilakukeun ku ninina pikeun ngusir roh.

Urang angkat ka logam glam:

Logam glam mangrupikeun gaya anu dicirikeun ku gambar na. Lirik na tentang seks, narkoba, jst. Kusabab gambarna sareng sora na mirip batu keras, seueur anu henteu nganggap éta logam, tapi kuring siga kitu.

Mötley Crüe

Mötley Crüe mangrupikeun gugus logam glam ti Amérika Serikat. Éta dibentuk ku Tommy Lee sareng Nikki Sixx. Éta parantos ngalaman sababaraha parobahan line-up tapi ayeuna line-up aslina aktip.

Ngaranna asalna tina ngaran dirobah tina bir anu diinumna.

Tapi henteu sadayana logam, janten hayu urang ngobrolkeun dua grup musik:

Slipknot

Slipknot mangrupikeun gugus logam nu dibentuk di Iowa di 1995. Éta ngandung karabat 9 anggota dina grup.

Grup ieu dicirikeun ku panggunaan masker nalika konser.

Ti dieu kuring nyalametkeun Sateuacan Kuring Lupa, hiji-hijina lagu anu kuring resep tina nu metal.

Nalika kuring nyarios sateuacanna, kuring henteu nganggap logam logam, tapi éta rap kalayan gitar distorsi sareng bésés anu disetél dina nada low (Slipknot disetél ka B). Kusabab pangaruh rap, panggunaan sampel sareng DJ, seueur jalma henteu nganggap logam logam, kuring kalebet diri kuring.

Salaku Kuring Lay Tilem

As I Lay Dying mangrupikeun grup metalcore AS anu dibentuk taun 2000. Éta diwangun ku Tim Lambesis saatos ningalkeun Society's Finest.

Éta digabungkeun salaku grup di 2001.

Ti dieu urang nyalametkeun Dina Karusakan, hiji-hijina lagu anu kuring resep ngeunaan metalcore, sanaos langkung sampah.

Kuring henteu nganggap metalcore metal kusabab éta langkung aya hubunganana sareng punk hardcore tibatan logam, sajaba ti éta ngagunakeun sora ceurik. Genre na gambar murni sareng musik komérsial, didamel ukur sareng éksklusif pikeun dijual.

Hayu urang teraskeun batu heuras:

Steve Vai

Steve Vai mangrupikeun gitaris ti Amérika Serikat, gaya na bakal ngartikeunana salaku batu keras téhnis.

Anjeunna mangrupikeun panemu téknik Floyd Rose, sabalikna tina bom beuleum, nyaéta, tibatan ngaleupaskeun senar kami ngencarkeunana (kuring henteu émut nami téhnik na).

Anjeunna mangrupikeun murid ti Joe Satriani

Van Halen

Van Halen mangrupikeun kelompok batu keras di Amérika Serikat anu diadegkeun ku Eddie Van Halen sareng Alex Van Halen.

Mimitina aranjeunna disebat Mammoth sareng kusabab kelompok sanés anu nganggona janten robih janten Van Halen.

Guitarist Eddie Van Halen mangrupikeun inventor bom beuleum, jempol, sareng ngetok.

Ngobrol ngeunaan hal anu sanés

Musik Jepang

Musik Jepang dicirikeun ku panggunaan timbangan pentatonis sareng sora enigmatis na.

Instrumén anu dianggo dina musik Jepang nyaéta shamisen, koto, shakuhachi, sareng taiko.

Seueur alat-alat ieu diimpor ti Cina tapi parantos ngalaman modifikasi janten anu langkung has

Musik cina

Saperti urang Jepang, éta ngagunakeun skala pentantonic tapi henteu sami

Instrumén anu digunakeun nyaéta gong, pipa, xiao sareng sanxian.

Kuring ngantep seueur kelompok dina pipa sapertos pasangan kami Tina tapi upami henteu posting éta bakal panjang pisan sareng pikaboseneun


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

komentar 77

  1.   elav <° Linux cenahna

    Henteu kunanaon, ngan ukur miharep ayeuna ieu henteu janten <° Musik 😛


    1.    kawani cenahna

      Abdi hilap nyebatkeun yén pendapat tina posers nu metalheads henteu kaitung


      1.    elav <° Linux cenahna

        Ha, langkung saé kuring henteu masihan anjeun jawaban anu koméntar anjeun ...


        1.    kawani cenahna

          Leres, langkung saé sabab bakal ngahina ka anu sanés logam, atanapi naha kuring ngingetan obrolan anjeun?


  2.   ngagoreng cenahna

    Hal anu paling saé di dieu nyaéta, nyaéta sareng bakal maot.


  3.   kénca-kénca cenahna

    Kuring tinggaleun gambar anu muka tulisan sareng sababaraha band anu kuring henteu kantos nguping oO
    Naha anjeun henteu acan nguping Nyeri Kasalametan atanapi Riverside?
    Sanaos anu pangheulana saur kuring rada langkung beurat pikeun didangukeun, sareng anu kadua nyaéta rock prog langkung, duanana sigana band anu saé pisan.
    Kuring ogé nyarankeun ngadangukeun band anu parantos lami bubar: Impian Sanity


    1.    kawani cenahna

      Riverside abdi henteu terang tapi Pain Of Salvation kuring henteu resep


    2.    kawani cenahna

      Sareng poto anu muka tulisan, sabab kuring henteu resep kakuatan logam tapi katingalina imut pikeun kuring, sanaos awéwé sepuh anu panonna enteng teu tiasa dicandak hanjakalna


      1.    Bervariasi cenahna

        Kuring bakal milih Veronica Freeman ti Benedictum xP salaku gambar tulisan éta http://4.bp.blogspot.com/_7Fpi7vU7XY4/TIHnzi6O6RI/AAAAAAAABqs/0TzwGcp6jec/s640/veronica_benedictum1.jpg


        1.    kawani cenahna

          Haha tingali, anjeun sadayana kotor


          1.    Bervariasi cenahna

            Leres leres, tapi ngaku éta saé 😛 xD


  4.   Juan Carlos cenahna

    Sacrilego… .. anjeun hilap kana ACDC


    1.    kawani cenahna

      Abdi henteu resep batu


  5.   € quiman cenahna

    Nya kuring ningali yén anjeun meureun resep kana sababaraha daptar puter anu kuring gaduh di Groovehark. Kuring nganggo éta pikeun program ... sareng sakumaha ceuk Juan Carlos ... anjeun hilap AC / DC.

    Batu & Metal Cover (UNDER CONSTRUCTION)
    http://grooveshark.com/playlist/Rock+and+Metal+Covers/66077542
    Ayeuna nuju di damel, janten rekomendasi ditampi. Ide na nempatkeun panutup anu disada sami atanapi langkung saé tibatan versi aslina.

    Rock & Metal All Nite (BARU) *
    http://grooveshark.com/playlist/Rock+and+Metal+All+Nite/67926764
    Upami anjeun resep ngupingkeun sadayana ... ieu mangrupikeun kompilasi sadaya daptar sateuacanna.
    Lengket sareng: Rock / HardRock / Glam / Symphonic / Ghotic / Heavy / Speed ​​/ Power / Death / Doom / Thrash / Black / Folk

    Jahat Metal Sadaya Nite
    http://grooveshark.com/playlist/Evil+Metal+All+Nite/50088855
    Éta ngan ukur diganti Jahat Sadayana Nite! pikeun Jahat Logam Sadayana Nite! pikeun gampang dipendakan di #Groovehark.
    Eusi setan tetep sami:
    Pupusna / Doom / Thrash / Hideung / Rakyat

    Logam Sadayana Nite!
    http://grooveshark.com/playlist/Metal+All+Nite/58003756
    Sababaraha lagu ti Rock sareng 80-an dileungitkeun
    Tetep sareng: Symphonic / Ghotic / Heavy / Speed ​​/ Power / Death / Doom / Thrash / Hideung / Folk

    Rock & Palasik Heavy!
    http://grooveshark.com/playlist/Rock+and+Heavy+Classics/57893089
    Ngaran Rock & Metal Classics dirobah janten Rock & Heavy Classics
    Dipiceun sababaraha téma tina Speed ​​and Thrashudos
    Tetep sareng: Rock / HardRock / Glam / Heavy


    1.    kawani cenahna

      Hatur nuhun kana daptar kusabab seueur anu resep.

      Hal AC / DC, ogé kuring henteu resep sabab kuring henteu resep batu sareng kirang AC / DC


  6.   yukiteru cenahna

    Kuring bakal nambihan Tristania, Ozzy Osborurne, POD, KISS, Syahadat, Korn, AC / DC, Avenged Sevenfold, White Snake, Riverside, Elane, Arkona (Rusia), Origa, Ilaria Graziano, Elfonia, Eluvietie, Galneryus, Drowning Pool, Foo Fighters, Killswitch Engage ... singgetna, daptar anu panjang pisan pikeun neraskeun nyerat.


    1.    kawani cenahna

      Henteu, henteu, hayu urang tingali.

      Kuring jelas nyarios dina tulisan éta kuring henteu resep nu metal sareng metalcore. Maka gothic henteu cocog sareng kuring, ngan sakedik.

      Sareng AC / DC, kuring henteu resep, kuring henteu resep batu sareng kirang AC / DC


      1.    yukiteru cenahna

        Nya, dina daptar aya sagalana.

        Arkona contona nyaéta Folk Metal, Ozzy nyaéta heavy metal, Origa mangrupikeun vokalis Rusia anu nyanyi dina basa Rusia, Jepang, Inggris sareng Latin, janten anjeun kedah milih.


        1.    kawani cenahna

          Henteu, tapi perkawis nu sareng metalcore kuring ngan ukur resep hiji lagu, éta henteu hartosna yén kuring resep kana grup atanapi jinisna.

          Ozzy Kuring henteu acan kantos nguping, kuring kantos nguping langkung seueur ngeunaan Black Sabat, anu kuring ogé resep, tapi kuring langkung resep Dio.

          Musik Jepang sareng Cina kuring langkung resep musik instrumental, langkung ti éta kalayan sora


    2.    Bervariasi cenahna

      Sareng bagian Power Metal tetep cekap pikeun kuring, sareng urang kéngingkeun band anu jangkung Stratovarius, Sonata Arctica, Gamma Ray, Helloween, Rhapsody atanapi Dragonland dina tinta ... sareng dina bagian Pati ogé kuring parantos perhatoskeun henteuna Amon Amarth, ogé Kreator's di Thrash, atanapi White Rata sareng kalajengking di Hard Rock… xD teu dihampura


      1.    kawani cenahna

        Kuring ngan ukur henteu resep kakuatan logam kecuali Dark Moor.

        Naon anu kuring parantos nempatkeun nyaéta grup anu kuring resep sareng grup anu tiasa ngahemat naon-naon.

        Amon Amarth bieu terang aranjeunna sareng kalajengking, tapi kuring henteu acan gagal nempatkeun aranjeunna


  7.   ditangtoskeun cenahna

    Epica sareng Tarja Turunen rlz !!


    1.    kawani cenahna

      Nya, kaleresan kuring nempatkeun poto Tarja Turunen sabab kuring pikir éta imut, sabab kakuatan listrik sanés milik kuring.

      Teras aranjeunna nyarios yén kuring henteu resep ka awéwé sareng anu sanés, anjeun kedah ngamangpaatkeun hahaha


      1.    ditangtoskeun cenahna

        hehehe, bisi éta Simone Simons langkung lucu 😉


        1.    kawani cenahna

          Anjeunna beureum sareng kolot panon biru, sahenteuna Tarja mangrupikeun rambut coklat, anu dina pas ...

          Sanaos Simone henteu awon pisan


          1.    Ozzar cenahna

            Simone imut tapi anjeunna henteu raoseun, anjeunna ngajantenkeun kuring jieunan pisan.

            Anu kuring resep nyaéta Cristina Scabbia, vokalis Lacuna Coil. Éta Italia mangrupikeun kaéndahan ...


          2.    kawani cenahna

            Haha ogé bener


      2.    Bervariasi cenahna

        Tapi ... Nightwish langkung Symphonic Metal tibatan Power Metal ...


        1.    kawani cenahna

          Logam Daya Symphonic


      3.    Jibril cenahna

        Nyebatkeun yén Nightwish / Tarja, Tarja / Tarja nyaéta Power Metal, nyaéta nyatakeun yén ngan Ubuntu anu Linux.


        1.    kawani cenahna

          Nya, éta ngajantenkeun kuring listrik, ngadangukeun The Kinslayer atanapi Wishmaster pikeun ningali naha éta téh kakuatan logam atanapi henteu.

          Gendang sareng mélodi nyaéta logam kakuatan, simfoni, tapi logam kakuatan


          1.    Bervariasi cenahna

            Kuring masih teu satuju, yén aya sababaraha lagu anu langkung gancang henteu hartosna yén gaya na nyaéta Power Metal. Henteu seueur kendang bass dobel, atanapi riff gitar gancang, atanapi solo solo ... ngabandingkeun sareng Rhapsody, sareng Dragonland, atanapi sareng Helloween, sareng ngawartosan kumaha gaya Nightwish mirip sareng aranjeunna.


          2.    kawani cenahna

            Bangsat sanés kakuatan murni pisan bahkan dina jero simfoni, tapi kakuatan sakedik ngagaduhan


    2.    Ozzar cenahna

      Hahahaha… leres pisan. Simone siga manekin atanapi sapotong porselen. Kumaha ningali na henteu keuna ... hahaha


      1.    kawani cenahna

        Anu kuring henteu resep nyaéta umurna (sepuh), rambut sareng panonna hahaha


  8.   € quiman cenahna

    Tina musik Japo kuring nyarankeun sakumpulan perkusi disebut Kodo

    http://youtu.be/C7HL5wYqAbU


    1.    kawani cenahna

      Nya kuring bakal ningali éta, hatur nuhun


      1.    Kampak cenahna

        Kuring nyarankeun musik Jepang Tokyo Ska Paradise Orchestra! xD
        Kuring terang naon anu anjeun badé nyarios, tapi éta lulucon! Janten kuring ogé nyésakeun rasa kuring didieu xD


        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          WARNA TUNGGAL tur Kuat 🙂


  9.   Ozzar cenahna

    Van Halen sareng Motley Crue barengan Immortal sareng Dimmu? Kombinasi anu anéh!… XD

    Tina banda-banda anu anjeun sebutkan kuring buka Lacuna Coil, Kamelot, Teater Tragedi; sareng kitu, Sirenia sareng Epica. Anu sanés sanés lebet atanapi sumping ka kuring, sareng dina kasus Impian, kuring henteu tahan kahadéan anu kaleuleuwihi sareng kecelakaan anu henteu perlu ...

    Di sisi anu sanésna, kuring henteu nyangka anjeun badé ngadaptar DJ band-band metal - anu sanés "logam" kanggo anjeun -, atanapi lagu-lagu tunggal pikeun genre éta, utamina nalika anjeun sigana "Taliban leres", hey, ieu "Kuring ngaku", janten teu aya kajadian.

    Salam.


    1.    kawani cenahna

      Kuring resep Sateuacan Kuring Hilap sadaya logam anu, kusabab kuring henteu resep pisan kana subgenre éta, éta rap kalayan gitar.

      Buka nempatkeun dj dina grup anu diduga tina logam ... ¬¬


    2.    kawani cenahna

      Sareng Dimmu ngan ukur albeum éta, sabab upami henteu sigana aranjeunna pasrah pikeun kuring


  10.   Ozzar cenahna

    Lalaki, anjeun ngan ukur resep lagu tina hiji genre lengkep sareng albeum ku band, langkung saé henteu kalebet sareng daptar grup sanés anu anjeun resep pisan ... Maksad abdi, leres?


    1.    kawani cenahna

      Nya… Leres, tapi kuring hoyong pisan ngalebetkeun, kumargi kuring ngalakukeun éta kuring ngajantenkeun lengkep (sareng kuring ngaco sareng poser elav sareng KZKG ^ Gaara haha). Sababaraha henteu hoyong nempatkeun éta pikeun nyingkahan seuneu antara dua band.


  11.   Marco cenahna

    Dina batu symphonic, anu paling dipikaresep ku kuring, anjeun henteu nyebatkeun Inside Temptation


    1.    kawani cenahna

      Kuring henteu kantos nguping aranjeunna, sigana kuring éta ngan ukur lagu, sanaos sigana kuring langkung gothic metal


    2.    KZKG ^ Gaara cenahna

      +1! … Kuring muja Sajero godaan * - *


      1.    Marco cenahna

        + 1… aranjeunna band favorit kuring !!!! produksi pang anyarna, "The Unforgiving", hébat !!!!


        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Sabenerna kuring resep kana sora anu aya ti aranjeunna sateuacanna, dina CD munggaranna sakedik deui ... ayeuna kuring siga ningali aranjeunna langkung komersial haha. Tapi kuring masih resep naon anu dilakukeun ku aranjeunna ayeuna 😀


  12.   Jamin samuel cenahna

    Nya tina naon anu anjeun parantoskeun, urang cocog sareng sababaraha band, contona:
    - Impian Teater
    - Simpati X
    - Panther
    - Pupusna
    - Epik
    - Steve Vai

    Sateuacan kuring ngupingkeun logam hideung, hal-hal sapertos:
    Immortal sareng Dimmu borgir, Sigana henteu bosen teuing pikeun kuring, ayeuna kuring langkung terlibat sareng insductrial progresif, batu téknis, NeoProg, batu psychedelic progresif sareng anu sapertos kitu.

    Kawani kuring nyarankeun Meshuggah, Cynic, Aghora, Altera Enigma (aranjeunna Cina anu ngajantenkeun progresif instrumental), Blot Science (anjeun badé masihan hésé ku ieu), Exivios, Kiko laureiro, Porcupine Three, Ocenazice, Riverside .. ufff now nyaeta naon Aya band anu saé .. Kuring sok resep milari anu énggal sareng ningali naon anu kuring pikagaduh.

    Saé masihan salam 😉


    1.    kawani cenahna

      Agora Kuring gaduh aranjeunna didaptarkeun dina daptar di luar sana. Meshuggah ... Aranjeunna nyarioskeun pikeun gitar 8-string. Sareng Kiko Loureiro ... éta kakuatan, éta henteu cocog sareng kuring


      1.    Jamin samuel cenahna

        enya meshuggah 8 senar .. aya ogé Sato salaku Pamingpin 8 senar ogé tapi sipatna instrumental .. numutkeun kuring kuring resep sato salaku pamimpin anu langkung anu video saurang lalaki anu maénkeun 8 senar gitar «Tosin Abasi»

        http://www.youtube.com/watch?v=bt-RoSzsEKA


        1.    kawani cenahna

          Ogé Rusty Cooley maénkeun éta, khususna tanda tangan Dean kalayan piksel EMG 808


    2.    Bervariasi cenahna

      Host Kiko Loureiro! anjeun ogé parantos ngantunkeun Angra !! xD


      1.    kawani cenahna

        Abdi henteu resep kana logam listrik


  13.   Perseus cenahna

    Hayu babaturan, tong beurat teuing sareng ngantep anu sanés nyariosna ... Ku cara kitu, lereskeun éror éjahan anjeun, ayeuna anjeun pamer XD ...


    1.    kawani cenahna

      Leres, kuring parantos ngabenerkeun

      Henteu aya kajadian anu aranjeunna pikir, éta kuring terang yén kuring henteu tuang sasaha


  14.   hexborg cenahna

    Naon sapotong grup !! Kumisan ti musik Jepang sareng Cina, anu kuring henteu resep, kuring parantos ngagaduhan sababaraha deui pikeun daptar kuring. 🙂


  15.   anubis_linux cenahna

    WTF !!!! Abdi resep sadayana pikét éta !!!! Naon anu anjeun raoskeun musical Abdi henteu terang anu mana anu bakal dipiara hehehe ... anu sanésna, tong merhatoskeun si botak @elav yén anu didangu na nyaéta shittoons sareng Beatles janten hehehe, hirup Metal !! !!! X)


    1.    elav <° Linux cenahna

      abdi resep manéhna Batu sareng gulung sacara umum, tapi hapunten kuring bilih aya sababaraha grup anu kuring terang atanapi anu kantos Uninga ti anu disebatkeun di luhur. Kahiji, leres yén kuring sanés kipas tina jinis jinis ieu dugi ka ngupingkeun naon waé. Abdi tiasa ngupingkeun lagu Pantera, atanapi dua, tapi anu katilu kalina kuring parantos nyeri sirah. Sora gitar sareng kendang anu tetep aya dina waktos éta hanjelu kuring. Ogé, naon sih anu ditepikeun lirikna?

      Abdi langkung resep musik dimana alat-alatna ngahijina salaras sareng sora panyanyi (upami aya vokal). Kuring resep gelombang Nirvana, AC DC, Weezer, Remy Zero, VonRay, LifeHouse, Audioslave, pikeun masihan conto anu langkung seueur, tapi kuring langkung resep (sareng sajauh) grup atanapi panyanyi jaman baheula sapertos: Elvis, Supertramp, The Beatles, Aerosmith, Chicago, Chevelle, Dire Straits, REM, Eagles, Electric Light Orchestra, Guns N 'Roses, Alice Copper, Foreigner, Pink Floyd, The Rolling Stones, The Who, sareng sajabana anu panjang, musik anu ngan ukur didangukeun ku carcamales sapertos kuring. 😛

      Diantara genre musik karesep kuring nyaéta:
      - Blues & Jiwa
      - jazz
      - Jaman Anyar
      - Tenang
      - Sakuliling
      - Ruangan
      - Trip hop

      Bahkan genre Karibia anu sanés sapertos Reggae (Bob Marley), La Trova (seueur kelompok Kuba), Alternative Fusion (X Alfonso) .. Tapi kuring ngupingkeun sadayana, salami pikeun raos pribadi kuring éta ngagaduhan wirahma, harmoni sareng ngirim sababaraha sensasi bénten boh musik boh lirik lagu.


      1.    kawani cenahna

        Naon sih anu ditepikeun lirik anjeun?

        Hayu, tong ngaco atuh ku ieu, utamina janten reggaeton sapertos anjeun.

        Tingali tarjamahan Cementery Gates pikeun ningali naha éta ngalaksanakeun hal atanapi henteu:

        http://www.musica.com/letras.asp?letra=879874

        Upami anjeun badé nyarios sapertos kitu, sahenteuna bukti ayeuna, sareng ogé naroskeun naon anu dikedalkeun ku lirik reggaeton?

        Tapi kuring ngupingkeun sadayana

        Haha serius? Naha anjeun hoyong kuring ngaleungitkeun obrolan anu ngan ukur namina kuring anu metal metal?


  16.   william_oops cenahna

    Wani, pos anu saé. Numutkeun ka anjeun, Nu logam sareng logam inti logam teu aya nanaon. Sanés ogé glam metal (didieu kuring henteu satuju sareng anjeun)

    Penghayatan: RJ Dio parantos ngagaduhan karir solo sateuacan ngiringan Sabat sareng asalna asalna ti band anu disebut Pelangi.
    Ngeunaan subgenre heavy-metal, kuring nyebatkeun pikeun anu henteu ngartos ieu, Yudas Priest sareng Iron Maiden salaku éksponén utama.

    Kuring ngarti yén éta sanés niat anjeun pikeun ngadamel daptar éksténsif sub-genres kumargi anjeun henteu nyebatkeun sub-genre sapertos industri-logam (Kamentrian, Bodas Zombie, Pabrik Sieun, jsb) atanapi Doom-Metal sub-genre karesep kuring (Kuring nyarankeun diajar ka Panganten Kuring Dying, tahapan lami Paradise Lost sareng Anathema, Candlemass, Esoteric, Thergothon) anu luar biasa ngandung ngeunaan 4 atanapi 5 sub-genre anu tiasa dibéntenkeun di jerona (proto, drone, pati-doom, pamakaman, jst. )
    Seueur anu nganggap Hideung Sabat mangrupikeun band kiamat anu munggaran (proto-azab langkung pas) sareng nalika jinisna dipikaterang henteu sesah ngartos naha. Kuring nyarankeun band protokomén anyar anu disebut Iron Man.

    Aya pita dina logam anu sesah diklasifikasikeun sapertos Opeth alus teuing anu nyampur hal-hal maot, progresif sareng émosional.
    Kajadian anu sami sareng Katatonia. Pita anu dimimitian ku hiji sora, ngaliwat sora anu sanés, balik deui kana asal usulna teras ngaleupaskeun albeum anu ngagaduhan sora karirna dina albeum anu sami ...

    Nya, kuring henteu bosen deui ... Salam.


    1.    Bervariasi cenahna

      Nya tangtosna !! Budak awéwé jeung Yudas !! Kumaha anjeun tiasa ngantepkeun aranjeunna? : ATAWA


      1.    kawani cenahna

        Kuring henteu resep Maiden sareng Yudas sigana langkung hésé pikeun kuring


    2.    kawani cenahna

      Teu sangka saatos Pelangi anjeunna angkat ka Hideung Sabat.

      Kuring henteu nganggap logam logam industri sareng kuring henteu resep pisan, sigana langkung éléktronik sareng gitar.


      1.    Carlos cenahna

        Logam industri mangrupikeun logam nganggo téknologi, sapertos ramstést, batu buntu, gothminister jsb. Saur anjeun kedah ngupingkeun sagala hal, ngalawan musik anu langkung béda anjeun nguping langkung seueur ideu anu bakal anjeun terang, tapi kajantenan anjeun sapertos jalma anu sering nyusun hal anu sami, ahem ac dc contona.


        1.    kawani cenahna

          Kuring kantos nguping Rammstein sareng aranjeunna sigana kuring éléktro sareng gitar.

          Anjeun teu tiasa ngupingkeun sadayana kumargi kanyataan yén mustahil pikeun kuring resep sagala jinis.

          Sareng leres, anjeun kedah teras-terasan nyusun hal anu sami, grup henteu tiasa dijual, sapertos In Flames atanapi hoyong ngaliput sadaya genre kusabab:

          1: Teu mungkin
          2: Éta tina teu gaduh kapribadian


  17.   kik1n cenahna

    SALAH

    Anu hébat La Guiarra
    Michael Angelo Batio
    John 5
    Yngwie Malmsteen
    Paul gilbert
    Jimmi Halaman
    Eric Johnson


    1.    kawani cenahna

      Paul Gilbert parantos nguping ampir teu aya nanaon sanaos si éta host, MAB bahkan langkung saé tapi kuring boro-boro nguping nanaon

      Eric Johnson, kuring henteu resep musik jenis éta, sapertos John 5, Yngwie kedah ditalungtik

      Jimmy Page sigana mah paket anu kaleuleuwih teuing pikeun kuring, sajabi ti éta, upami aya grup anu kuring teu tahan éta Led Zeppelin


  18.   Carlos-Xfce cenahna

    Halo, Wani. Jujur, kuring henteu acan maca tulisan anjeun; Kuring ngan ukur ningali sabab teu resep logam. Nanging, henteu ngaganggu kuring ogé, langkung-langkung anjeunna aya di dieu.

    Masalahna nyaéta ayeuna, panulis sanés panginten hoyong ngadamel bagian katilu nyarioskeun "reggaeton" sareng jinis musik sanésna (upami anjeun tiasa nyebatna) éta, henteu sapertos logam, ngaganggu sareng ngusir kuring.

    Nya, teu nanaon, upami éta kajantenan, anjeun bakal ngan ukur salahna. Heh heh heh.


    1.    kawani cenahna

      Teu aya lalaki henteu, anu lepatna rada Tina pikeun ngalakukeun bagian 1 hehe


  19.   jarah cenahna

    Sareng ngajalankeun liar? uu


    1.    kawani cenahna

      Henteu terang aranjeunna


  20.   kawani cenahna

    Saatos maca sadaya koméntar kuring hoyong nyaritakeun hiji hal.

    Daptarna aya kelompok anu kuring resep, sanés éksponén unggal subgenre tina logam atanapi batu.

    Kuring ningali koméntar anu sami teras-terasan sareng kuring henteu badé nempatkeun kelompok anu kuring henteu resep.


  21.   € quiman cenahna

    Pikeun ngaraosan warna, musik sareng awéwé.

    Naha anjeun ngabantah ngeunaan rasa? Upami éta milik masing-masing?

    Reureuhan !!!


    1.    kawani cenahna

      Ngan ukur ngaganggu kuring yén aranjeunna nyarios yén hurup logam henteu masuk akal. Anjeun tiasa nyarios yén anjeun henteu resep aranjeunna, tapi ti ditu ka éta aranjeunna henteu asup akal aya jurang


    2.    davidlg cenahna

      Tangtosna pikeun raos awéwé, sigana mah musik anu paling mirip sareng musik anu anjeun parantos namina nyaéta Pink Floyd
      kumargi kuring gaduh selera anu sanés