10 Halaman Wéb pikeun Ngunduh Skor Tux Guitar / Guitar Pro

Kalayan program unduh anu biasa urang tiasa ngaunduh bungkus musik lambar anu ngandung langkung ti 50.000 lambar musik pikeun Tux Guitar / Guitar Pro, tapi sababaraha kali urang mendakan yén sababaraha musik lambar anu urang hoyong pelajari leungit.

Sareng janten parah, seueur situs anu nawiskeun skor kami, naha henteu nawiskeun éta pikeun program ieu atanapi éta henteu valid, jst.

Di dieu kuring badé nyusun serangkaian halaman musik lambar anu kuring mendakan jalan:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   v3 asup cenahna

    Logika wani:

    Upami urang nempatkeun budak awéwé nganggo baju wallpaper alit, urang kotor sanaos urang ngan ukur anu ningali layarna, tapi sadayana henteu kunanaon upami urang nempatkeun mojang semi-taranjang di tempat anu katingali ratusan jalma hahahahaha xD

    Abdi hoyong némpél bal xD

    Ultimate Guitar Kuring parantos nyobian sababaraha kali, éta henteu kantos gagal kuring

    1.    kawani cenahna

      Janten dina Ultimate Guitar anjeun unduh skor reggaeton kalayan gitar ...

      Hayu manusa, éta anime hahaha. Kuring gaduh masalah sareng anu asli dina latar desktop (anu reggaetonto jahat).

      Anjeun hoyong pisan noél bal xD

      Serius, kuring parantos nempatkeun éta ku alesan musikal, sanés janten bibi.

      1.    v3 asup cenahna

        tangtos henteu hahahahaha abdi henteu nyimpen kotoran dina ceuli! xD

        Kuring mangrupikeun tukang suling di jaman baheula, kuring bakal ngunduh tukang sihir oz, nimba lagu suling, transpos sareng nyetak, siap! pentagram dina leungeun kuring.

        1.    kawani cenahna

          Sareng anjeun henteu deui?

          Ngeureunkeun omong kosong sareng mimiti maénkeun, anjeun bakal ningali sabaraha anu murag (bisi kuring sababaraha ¬¬ xd)

  2.   Kitty cenahna

    Hatur nuhun pisan! 😀 Éta pisan mangpaat pikeun kuring!

    1.    kawani cenahna

      Antara anjeun sareng kuring:

      Kumaha upami anjeun ngadamel lagu pikeun gosip anu gundul? Dumasar kana skala D minor, janten katingali sedih

      ngabarakatak

  3.   ren434 cenahna

    Hatur nuhun!
    Kuring salawasna peryogi halaman tina jenis éta. 😀

  4.   Matthias cenahna

    eh nuhun pisan !!!

  5.   Victor cenahna

    Hatur nuhun! Ngan naon anu kuring pilari!

  6.   Luis Luna cenahna

    kontribusi alus teuing
    Gracias

  7.   Juan cenahna

    Saé pisan sadayana, éra yén genep senar lirén damel, éta halaman anu saé, mugia hiji dinten kuring bakal uih deui

  8.   Luis Cortes cenahna

    Nuhun kana masukanana !!!