14 fitur anyar anu bakal urang mendakan dina Xubuntu 14.04

Dina blog tina Sean Sadikin Kuring parantos mendakan tulisan anu pikaresepeun dimana éta nunjukkeun urang 14 novel anu bakal asup Xubuntu 14.04 sareng kuring kedah nyarios yén versi anyar ieu bakal katingali saé. Hayu urang tingali naon éta:

1. Anyar milarian CahayaDMdina layar login sareng konci ogé:

CahayaDM

2. Wallpaper standar anyar:

Wallpaper Xubuntu

3. Genep Wallpaper anu dikirim ku Komunitas:

Komunitas Wallpaper

4. Desain panel anyar. Sukamaha kieu: [Menu Whisker] [tombol jandéla] [Wewengkon béwara] [Indikator plugin] [Jam]

Menu Kumis

5. Menu Kumis standar.

6. Indikator Jaringan, Pareuman, sareng Sora parantos diénggalan sareng fungsina sapinuhna.

7. Téma-téma anyar anu kalebet asalna tina proyék anu kawéntar Proyék Shimmer y Proyék Numix.

8. Xscreensaver geus dihapus dina ni'mat Loker Lampu. Light Locker ngagunakeun CahayaDM pikeun ngonci layar, sareng ngagabungkeun pungsionalitas layar login sareng layar konci. Setélan Locker Lampu ieu kalebet kanggo gampang nyetél

Loker Lampu

9. Mugshot, utiliti saderhana pikeun ngonpigurasikeun pangguna kami ayeuna kalebet sacara standar.

Mugshot

10. Alacarte diganti ku MenuLibre.

MenuLibre

11. plugins na ngajadikeun bebas lan aya saratna sareng indikator dina daérah bewara fungsina deui.

ngajadikeun bebas lan aya saratna

12. Setélan Tampilan Xfce (Monitor Prefers) ayeuna ngadukung panyabutan panas monitor.

Xfce Tembongkeun

13. Nu Ngarang tina XFCE ayeuna ngadukung zum. Anjeun kedah pencét Alt sareng gulung roda mouse ka luhur atanapi ka handap.

14. Xubuntu 14.04 kalebet langkung seueur pintasan keyboard sareng kasaluyuan langkung saé sareng keyboard multimédia.

  • Navigator wéb: WWW or Home Page or hebat+W
  • Pamaca Surat: pos or hebat+M
  • Thunar: Komputer abdi or hebat+F
  • Terminal: hebat+T or Ctrl+Alt+T
  • Preferensi Monitor: mamerkeun or hebat+P
  • Gmusicbrowser: musik
  • Kalkulator: kalkulator
  • Pidgin: utusan
  • Xkill: Ctrl+Alt+kabur

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

47 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos-Xfce cenahna

    Abdi henteu tiasa percanten! Hiji tulisan anjeun ngeunaan Xfce. Hatur nuhun pisan Elav! Kuring ngarepkeun rilis Xubuntu 14.04 pikeun ngagentos anu kuring ayeuna: 13.04. Sigana menarik. Kuring miharep ieu lain tulisan terakhir anjeun ngeunaan Xfce. Salam.

    1.    elav cenahna

      ¬_¬ Anjeun nyarios siga kuring hate Xfce .. Kuring masih bogoh ka anjeunna .. 😛

      1.    Carlos-Xfce cenahna

        Henteu henteu henteu! Abdi henteu kantos nyarios sareng niat éta! Masalahna, ti saprak anjeun janten pangguna KDE, anjeun nempatkeun Xfce kumisan. Kuring masih émut tulisan anjeun ti 3 taun ka pengker dina Xfce! Ah, ku alesan anu saé: sabab anjeun "masih bogoh ka [anjeunna]" janten anjeun kedah sering posting ngeunaan Xfce. 😉

        1.    kalévito cenahna

          Alus teuing. Pikeun lubuntu, naha bakal aya anu kaluar di ditu? Abdi hoyong terang naon anu distro bawa deui.

    2.    anonimo cenahna

      Anu kuring henteu percanten nyaéta anjeunna parantos milih malah nyebut xbuntu sareng pas dina dinten angkatna.

    3.    Josep cenahna

      http://smdavis.us/2014/04/15/14-features-of-xubuntu-14-04/

      Pakasaban ku Sean Davis, sahenteuna anjeun tiasa nyebatkeun upami anjeun parantos nyalin poin demi titik sareng ditarjamahkeun engké.

  2.   Kalevito cenahna

    Tulisan anu saé, Elav. Naha anjeun bakal ngadamel anu sami pikeun Lubuntu?

    1.    elav cenahna

      Nya, upami Lubuntu ngagaduhan seueur parobihan anu disebatkeun, panginten urang tiasa ngalakukeun hiji hal.

      1.    dhunter cenahna

        Lubuntu henteu gaduh seueur anu énggal, rilis ieu pikeun ngalereskeun bug, ngagaduhan stabilitas anu pantes pikeun LTS sareng nyiapkeun migrasi ti LXDE ka Qt di 14.10.

  3.   xXFacundo cenahna

    Iraha versi 14.04 dileupaskeun? Kuring kantos nguping yén Ubuntu kaluar énjing 17 tapi kuring henteu mendakan nanaon ti distro ieu, naha anjeun tiasa ngantunkeun kuring?

    1.    elav cenahna

      Aranjeunna biasana sadayana kaluar dina waktos anu sami .. 😉

      1.    xXFacundo cenahna

        Hatur nuhun kana réspon gancang anjeun, énjing kuring bakal ningali naha kuring tiasa ngapdet deui, abdi sareng Xubuntu, Ubuntu, Lubuntu sareng ayeuna kuring badé ngaunduh Kubuntu, kuring bakal lami dugi ka ngamutahirkeun, hatur nuhun deui.

  4.   Martin cenahna

    pikaresepeun, kuring henteu resep desain anyar ménu sigana mah cinamon .. Abdi resep deui sabab éta versi lts 12.04
    anu pangsaéna nyaéta beurit kalayan bentuk geometri dina handapeun layar

    kontribusi anu saé pikeun urang anu nganggo cahaya sareng lingkungan fungsional ieu

    1.    Mikail cenahna

      Anjeun tiasa ngarobih ka kuring, kuring henteu resep sareng ngantepkeun sapertos anu aya dina menu tradisional. Kanggo sésana Xubuntu 14.04 LTS tiasa dianggo pisan saéna mah parantos dipasang ti saprak béta 1 sareng éta parantos diénggalan dinten ka dinten tanpa aya masalah. 🙂

  5.   kembang cenahna

    Sigana mah vérsi ieu jalan pisan janten kuring bakal ningali mesin virtual.

  6.   RudaMacho cenahna

    Wallpaper ubuntu anu anyar sigana kuring salah sahiji anu pang saéna anu aranjeunna laksanakeun sareng anu ieu 10 kali langkung saé, sigana bakal janten salah sahiji rilis xubuntu anu pangsaéna, kuring ngaleut nyobian.

  7.   Yo-yo cenahna

    Sigana alus pisan, ayeuna ngan ukur kedah hijrah ka GTK3 🙂

  8.   Daniel cenahna

    (╯ ° □ °) ╯︵ ┻━┻ Abdi hoyong éta.

  9.   Tesla cenahna

    Sampurna, anu leres nyaéta nalika kuring ningali tulisan XFCE éta ngajantenkeun kuring hoyong gaduh deui salaku desktop deui. Sanaos kuring dina Linux Mint sareng Kayu manis, uji Debian anu saé sareng XFCE lasut!

  10.   Ruben cenahna

    Nya, kuring pikir kuring bakal balik deui ka Xubuntu, sahenteuna kuring bakal nyobian éta pas halaman wéb Xubuntu tiasa dianggo sabab sahenteuna éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring. Kuring kedah ngalih ka Linux MInt xfce ti vérsi terakhir Xubuntu kusabab ikon sora na henteu jalan sareng kuring henteu hoyong méréskeunana, salian ti éta kuring nyobian Linux Mint salami sababaraha bulan tapi anu leres nyaéta kuring langkung resep Xubuntu , LM teuing dimuat ku program pikeun rasa kuring.

  11.   Pablo cenahna

    Pos Elav anu saé pisan, kuring pangguna Mint XFCE 16, abdi resep XFCE, kuring ngantosan pembebasan Mint 17 di akhir bulan Méi sareng kuring miharep éta ogé ngempelkeun berita ieu dina versi XFCE na.

  12.   DaCooks cenahna

    Duh Gusti abdi resep éta *. *

  13.   ferchmetal cenahna

    unggal dinten langkung éndah xubuntu!

  14.   Giskard cenahna

    Hal anu saé, dina Xubuntu boh Lubuntu, aranjeunna ngaleungitkeun éta hal anu paling awon tibatan nganiaya indung anjeun dina Hari Ibu anu disebat Xscreensaver. Pameungpeuk sistem anu pang parahna. Sareng de ñapa, upami anjeun badé ngarobih llama anu henteu dicét nanaon, anjeun kedah nyusun deui. Upami anjeun ningali sumberna anjeun tiasa ningali yén panyipta (atanapi panyipta) henteu hoyong SAHA waé anu nyandak éta seuneu anu awon. Sumber Pisan Open guys! HAHAHA. Nya alhamdulillah ayeuna aya deui anu sanés.

    1.    Giskard cenahna

      Ku jalan kitu, Lubuntu asalna dina QT! 😀
      Parsial kanggo ayeuna, tapi lengkep salajengna.

      1.    Cristianhcd cenahna

        dinten anu lengkep lxde-qt ieu caket: aduh

  15.   Rubén cenahna

    Kuring parantos nyobian bari sareng resep, kumaha éta tiasa langkung énggal tibatan Linux Mint xfce? Sigana kuring yén kuring bakal nyéépkeun seueur waktos pikeun ngadistribusikaeun ieu, aranjeunna parantos ngalaksanakeun padamelan anu saé, sareng tungtungna sadaya lagu na katingalina saé.

    1.    Pablo cenahna

      Leres, éta langkung gancang sabab nganggo Lightdm, henteu sapertos Mint 16 XFCE anu nganggo Mdm. Kuring kantos di Mint 16 XFCE, kuring nyobian Xubuntu 14.04 sareng didieu kuring cicing, sanaos kuring bakal sono sababaraha hal alit ngeunaan mint 🙂

  16.   Ferpirineos cenahna

    Saur kuring sadayana anu resep XFCE kedah terang Voyager, distro Perancis anu merhatoskeun khusus kana aspek visual sareng multimédia. Ku jalan kitu, éta ngagaduhan dua versi, hiji dumasar kana Ubuntu (anu utami) sareng anu sanésna ngeunaan Debian, janten sadayana bahagia.

    Arah na nyaéta: http://voyagerlive.org/

    Salam.

  17.   Eduardo cenahna

    Hai, abdi hoyong neraskeun nganggo Xubuntu, kuring parantos liren ngalakukeun éta saprak kuring mésér PC énggal kuring, éta rumit kusabab kuring gaduh seueur partisi dina hard disk sareng kuring henteu hoyong ngarusak, bahkan langkung kusabab éta ngandung restorasi Windows 8, anu kuring henteu tiasa ngeureunkeunana, naha aman pikeun ngalakukeun instalasi dina alternatip pikeun masangkeunana babarengan sareng W8 ??? Naha éta bakal mupus partisi naon waé ???? hatur nuhun.

  18.   Oscar cenahna

    Ngunduh sareng nyiapkeun sadayana pikeun ngamutahirkeun sistem tina xubuntu 12.04. Nalika kuring ngamimitian ideu Linux anu getih kuring sareng distro ieu tahan sareng kagok kuring kalayan sae. Ayeuna kuring hoyong ngamimitian deui ogé. Abdi hoyong misahkeun partisi / bumi tina sésana tapi kuring henteu terang kumaha ngalakukeun ieu ... tulisan anu kagok pisan sareng sababaraha pitunjuk pikeun ngamimitian ngalakukeun hal-hal anu saé. Ayeuna yén LTS anyar ieu parantos kaluar.

    Salam sareng hatur nuhun pisan kana padamelan anjeun!

  19.   jimat_linux cenahna

    Nalika kuring masangkeun Xuntoo pikeun batur kuring reuwas kumaha aranjeunna réngsé dina KDE, maka bugna sumping, hanjakalna aya sakedik deui kanggo versi LTS sareng teu aya artos nganggo Pangolino, sareng kuring ngagaduhan Debian. Anu langkung usaha.

    1.    jimat_linux cenahna

      Kuring henteu percanten kumaha parahna kuring dina waktos ieu, maksud kuring Xubuntu sareng XFCE, teu aya Xuntoo sareng teu aya hubunganana sareng KDE

  20.   Oscar cenahna

    Éta parantos !! Kuring parantos gaduh xubuntu 14.04 dipasang!

    Éta saé pisan! Dikonfirmasi: Éta rada langkung lincah tibatan 12.04 sareng sigana langkung stabil.

    Abdi moal ngarobih salami 2 taun deui! XD

    Hatur nuhun pisan kanggo sadayana!

  21.   ganggang cenahna

    Abdi resep pisan téma sareng sanaos henteu nganggo * ubuntu sigana mangrupikeun padamelan anu saé pisan tina Canonical:]

  22.   Dcoy cenahna

    aaahh Elav !! Anjeun parantos nempatkeun kuring dina dilema ku tulisan ieu ... Abdi pangguna LMint 16, tangtosna diturunkeun tina Ubuntu, kuring hoyong ngantosan LMint LTS (17 saur kuring) tapi ayeuna kuring henteu terang naha bakal balik deui (X) ubuntu atanapi ngantosan LM 17 ...

    1.    elav cenahna

      Nya, teu aya biaya pikeun nyobaan .. atanapi leres? 😀

      1.    Dcoy cenahna

        Abdi parantos nyiapkeun sadayana pikeun masang 😛

      2.    Dcoy cenahna

        … Sareng sapertos kitu xubuntu 14.04 siga → http://i.imgur.com/FrPk9hl.jpg

        1.    DwLinuxero cenahna

          Upami kuring balik deui ka Xubuntu, kuring bakal balik ka Ubuntu Studio (émut yén aranjeunna ngalih kana Xfce) tapi éta gumantung kana naha atanapi henteu indikator-appmenu tiasa dipasang dina Xfce énggal kusabab éta sigana kuring aya masalah kasaluyuan sareng perpustakaan
          Kuring gé unduh (Ubuntu Studio) sareng uji éta dina mesin virtual pikeun ningali kumaha jalanna
          Wasalam

  23.   kalévito cenahna

    Naon sarat pikeun masang xubuntu? Kuring gaduh Aspire one 725 AMD Dual Core Processor C60 sareng 1.333 GHZ turbo core. 2 GB mémori Ram. Abdi tiasa masangkeunana diditu.

  24.   DwLinuxero cenahna

    Kuring miharep indikator-appmenu tiasa dipasang sabab ti vérsi 12.04 éta henteu tiasa dipasang kusabab teu cocog sareng perpustakaan
    Upami kitu, kuring moal ragu pikeun ngaunduh Ubuntu Studio sabab ayeuna éta ngagaduhan Xfce tibatan Gnome, éta bakal janten Xubuntu tapi nganggo aplikasi multimedia sareng integrasi anu langkung saé sareng jackd tibatan DreamStudio
    Wasalam

  25.   Ravencrown cenahna

    Inpo na datang ka kuring super, khususna jalan pintas keyboard. Teu sangka xkill nyaéta CTRL + ALT + BACKSPACE.

  26.   Washington Indacochea Delgado cenahna

    Hatur nuhun kana koméntar ieu, anjeun terang yén dina versi sateuacanna kuring masang Compiz pikeun gaduh Desktop Zoom, tapi ayeuna éta parantos gaduh Zoom sacara standar. Nya, kuring ngajelaskeun kuring nganggo UbuntuStudio 14.04 anu ogé Xubuntu didamel nganggo XFCE sahingga aranjeunna ampir sami.

  27.   Alvaro Garcia Isordia cenahna

    LightDM mangrupikeun Desktop atanapi Login anu didasarkeun HTML http://es.wikipedia.org/wiki/LightDM

  28.   Dayara cenahna

    Kuring nyéépkeun seueur Ubuntu sareng turunanana, tapi anu leres mah vérsi ieu Xubuntu katingali teu kaéléhkeun.

  29.   Quileman cenahna

    Kumaha hebatna, antukna komputer pc kuring rada lami sareng Ubuntu henteu ngajalankeun jalan anu saé.
    Kuring masang xubuntu sareng tiasa dianggo saé pisan sareng gancang saéna. Éta ngagaduhan desain anu saé, anjeun henteu tiasa langkung saé, linux ageung.