2 tips pikeun VLC

VLC, tuan sareng master pamuter média. Sakumaha judulna nyebatkeun, dua tip sakedik anu kuring anggo tiasa ngabantuan batur.

Atur ékualiser

Kuring henteu terang naha aranjeunna perhatoskeun yén bahkan nalika anjeun ngarobih sababaraha prasetél tina ékualiser nalika nutup sareng muka deui parobihanana henteu disimpen. Anu kedah dilakukeun nyaéta:

  1. nganjang Alat »Preferensi» Sadayana »Audio» Saringan »Equalizer
  2.  Dimana nyebutkeun Equalizer Preset pilih prasetél anu anjeun hoyong anggo, teu aya bedana antara hiji sareng anu sanés. Abdi nempatkeun anu nganggo headphone.
  3. En Mangpaat band Keuntungan masing-masing pita kedah diperhatoskeun, pantes teuing.
  4. En Untung global sumur, naon maranéhna rék nempatkeun aya.
  5. Simpen parobihan sareng restart aplikasi.

vlc-ékualiser

Cegah kuring ngarobih volume PulseAudio

Masalah alit sanes anu nyusahkeun kuring pisan nyaeta volume. Upami kuring nambahan tina VLC éta ogé nambahan di PulseAudio, tapi upami kuring ngirangan, PulseAudio henteu nurunkeun deui, putra ... Anu parantos kajantenan bakal ngartos kuring.

Solusina gampang pisan.

  1. nganjang Parabot »Preferences »Audio
  2. En modul jalan kaluar milih Kaluar ti aumasihan ALSA.
  3. En pakakas ditunda Default.
  4. Simpen sareng balikan deui.

vlc-pulsa-alsa


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   cr0t0 cenahna

    Kusabab urang nyarioskeun VLC, kulit pangsaéna kajantenan: http://maverick07x.deviantart.com/art/VLC-MinimalX-385698882

    1.    cookie cenahna

      Kuring nyobian na katingalina saé, tapi nutup VLC ngajantenkeun komputer kuring laun sakedap: / anéh.

    2.    kennatj cenahna

      Pisan nice kulitna henteu terang éta.

  2.   jawa cenahna

    Hatur nuhun kana tips na, saé pisan.

    Hiji-hijina hal anu teu aya vlc nyaéta fitur anu, contona, xmbc ngagaduhan yén nalika urang maénkeun pidéo éta sacara otomatis naroskeun naha urang badé ngamimitian ti mimiti atanapi ti titik terakhir anu kami tinggalkeun playback saméméhna.

    Salam,
    jawa

    1.    cookie cenahna

      Sigana mah bakal aya sababaraha cara pikeun ngalaksanakeunna sapertos kieu, kuring gé ningali.

  3.   ngepung84 cenahna

    Pikeun audio pulsa, kedahna cekap pikeun masang bungkus anu disebut VLC-plugin-pulsa (éta gumantung kana distro)

    1.    cookie cenahna

      Naon paket éta? Dina Arch teu aya, tapi VLC damel sareng PulseAudio, masalahna ngan ukur tina pos.

  4.   aranjeunna gumeter cenahna

    Halo, tip saé pisan. Tapi kuring gaduh patarosan teu aya hubunganana sareng tulisan; Naon téma jandéla anu anjeun candak?

  5.   ngepung84 cenahna

    pkgs.org/mageia-3/mageia-core-release-i586/vlc-plugin-pulse-2.0.6-1.mga3.i586.rpm.html, kuring ogé ngagaduhan masalah nalika ngareureuhkeun playback teras teraskeun deui éta henteu deui ngagaduhan sora.
    atanapi kitu kuring ngumbar dina openSUSE sareng Mageia.

  6.   ngepung84 cenahna

    pkgs.org/mageia-3/mageia-core-release-i586/vlc-plugin-pulse-2.0.6-1.mga3.i586.rpm.html, éta tiasa dianggo, masalahna nyaéta integrasi.

    Kuring ogé ngagaduhan masalah anu nalika kuring ngareureuhkeun putereun teras teraskeun deui, éta henteu ngagaduhan sora deui.
    atanapi kitu kuring ngumbar dina openSUSE sareng Mageia.
    Éta ogé direngsekeun ku ngalakukeun naon anu disebatkeun dina tulisan (hal alsa).

  7.   sina kire cenahna

    D: Kuring resep SMPlayer sarébu kali, kuring mendakan yén VLC parantos beurat pisan: / sareng smplayer pisan enteng sareng anjeun teu ngagaduhan masalah 😉