5 tingkatan pangguna Linux

Babaturan Linuxadictos netepkeun 5 tingkatan pangguna Linux, gumantung kana pangalaman sareng komitmenna kana sistem pingguin. =)

Pilarian terang anu mana anjeun ...


Tingkat 5: pangguna nganggo Linux sareng Windows sacara silih gentos pikeun merenah, sabab nampi yén henteu dua OS nyalira ngalaksanakeun sagala anu diarepkeun, janten éta dibagi antara dua numutkeun naon
anu anjeun peryogikeun. Anjeunna henteu milih anu hiji sareng anu sanés, anjeunna terang yén duanana ngagaduhan pro sareng kontra, janten anjeunna nampi aranjeunna sapertos aranjeunna.

Léngkah 4: pangguna nganggo Linux sabab sigana anjeunna yén éta nyumponan sagala sarat, sareng nyumponan harepan sadidinten, anjeunna henteu kedah Windows kusabab sagala anu tiasa dilakukeun ngeunaan éta, anjeunna
éta tiasa ngalakukeun dina Linux tanpa aya halangan. Nalika nyarankeun OS ka pihak katilu, sateuacan milih Linux, évaluasi kaayaan sareng akhirna nyarankeun OS anu paling cocog pikeun pangguna.

Lépél 3: pangguna nganggo Linux sacara umum, nanging sacara pribadi anjeunna nganggo Windows sareng nyumputkeunana, saolah-olah éta mangrupikeun dosa ageung, atanapi upami éta kokain atanapi poto-poto pornografi indungna dina baju jero.
Anjeunna bakal membela Linux dugi ka maot, tapi bakal nyumputkeun pelesir na anu salah ti batur kusabab sieun lirén janten bagian tina komunitas éta pikeun anjeunna mangrupikeun élit unggul.

Tingkat 2: pangguna nganggo Linux, ngan ukur nganggo garis paréntah sareng henteu ngeklik dua kali ikon salami mangtaun-taun. Éta henteu nganggo MSN atanapi GTalk, ngan ukur MIRC. Anjeunna nyéépkeun dinten ngurilingan forum sareng blog
ngahina dulur anu teu mikir siga anjeunna. Anjeunna ngaretas wéb Microsoft, mesin pencari Google, sareng Yahoo ngan ukur nganggo notepad, anjeunna ngalakukeun éta kusabab anjeunna tiasa ngalakukeun éta sareng nunjukkeun ka dunya yén anjeunna
anu pangsaéna kantos. Pikeun pangguna ieu, upami anjeunna aya di internét, maka éta gratis, anjeunna ngaunduh serial TV, musik, pilem, sareng masarakat teras-terasan mujarab pikeun nampilkeunana sateuacan batur.

Léngkah 1: anggo Linux. Anjeunna ngan ukur inuman cai, sabab pikeun anjeunna, henteu terang rumus pikeun Coca Cola sapertos henteu terang kode sumber OS. Nalika anjeunna janten murangkalih aranjeunna lirén masihan anjeunna cocooan sabab aranjeunna salawasna
anjeunna nyarakit senjata, nolak maén sareng anu operasiana misteri. Anjeunna ogé henteu nganggo naon waé anu mangrupikeun bagian tina monopoli naon waé, anjeunna ngadamel komputerna nyalira dina yuswa 10 taun kalayan bagian-bagian anu didamel ku anjeunna
Malah pikeun anu ngalawan masihan artos pikeun ngagentos pakakas, pikeun anjeunna, perangkat keras kedah gratis. Anjeunna henteu ngagungkeun Natal kumargi kanggo anjeunna, éta ngan ukur tanggal dimana perdagangan bébas didasarkeun janten tiasa hirup sapanjang usum panas. Anjeunna ogé henteu percanten ka Santa Claus, kumargi anjeunna mendakan yén éta mangrupikeun produk komérsial anu didamel ku Coca Cola, perusahaan anu sami sareng rumus proprietary. Anjeunna benci ka ninina, sabab anjeunna masak sababaraha mi anu endah ku tuco, berkat resep kulawarga rusiah umur sarébu taun, anu sipatna rahasia, éksklusif.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hermetik cenahna

    tingkat 6, kuring nganggo linux sareng angkat deui ka windows tanpa fanatisme kana OS

  2.   Fernando cenahna

    hahahaha, tingkat 4.5

  3.   kabur cenahna

    hahaha alus teuing, kuring nganggap diri kuring tingkat 4

  4.   lepat micky cenahna

    hahahaha level 7 nganggo MacOX kumargi keyboardna hérang kusabab éta aluminium sareng endog alit sapertos éta sareng éta dimuliakeun pikeun ngagunakeun FLOSS sareng Soft. Buka Sumber dina MacOx anjeun sareng nganggo Linux ukur dina sérver