5 wallpaper anu hadé ku sareng pikeun KDE

Kami parantos nempatkeun seueur sateuacanna wallpaper tina sababaraha distro, tapi ... saeutik pisan lingkungan sapertos kitu, kuring badé ngamimitian ngarawat ieu this

Di dieu kuring ninggalkeun sababaraha wallpaper tina KDE:

Ogé ... Kuring ngantepkeun anu sanés anu ieu anu ku kuring dirobih 1 kali ka pengker:

Kuring miharep anjeun resep aranjeunna 😀

Wasalam


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

28 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Saito cenahna

    Abdi resep pisan éta! sadayana hébat (* w *)

  2.   elip89 cenahna

    Wallpaper anu hadé pikeun kipas kpE 🙂 Ditambahkeun kana koleksi

    Wasalam

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Nuhun 😀

  3.   jamin-samuél cenahna

    Janten saé geulis 🙂

    Kuring bener-bener kagum kana KDE .. ngan ukur Lumba-lumba anu henteu sacara standar ningali pidéo sacara standar, ngan ukur gambar 🙂

    tapi buehh teu aya anu sampurna ^^ ahaha

    1.    Windousian cenahna

      Nautilus atanapi Thunar henteu kakurangan naon-naon "sacara standar", leres? 😛

      1.    Windousian cenahna

        Hayu urang nunjukkeun (pikeun anu henteu terang KDE sareng sebaranna ogé) yén sawangan tiasa ditambihan kalayan gampang. Sareng aya ogé sababaraha distribusi anu nyebarkeun panémbong video sacara standar (sapertos Mandriva).

      2.    elav <° Linux cenahna

        Sigana mah éta patarosan sindiran, tapi kuring bakal nyaritakeun anjeun. Tiasa waé éta a Thunar y nautilus sababaraha hal anu leungit sacara standar (anu kahiji langkung ti anu kadua), tapi sahenteuna gambar leutik video na out

        1.    Windousian cenahna

          Di Mandriva aranjeunna kaluar (sareng nganggo Dolphin), maka éta mangrupikeun kaputusan tina sebaran anu kaluar atanapi henteu kaluar sacara standar 😉.

        2.    ngepung84 cenahna

          Éta kaluar, tapi saatos masang bungkus anu saluyu, sacara standar aranjeunna moal kaluar.

          1.    Windousian cenahna

            Nya, kuring teu émut masang bungkus ngahaja tina Virtualbox pikeun ningali gambar leutik. Kuring saéstuna ngagantung Youtube pamasangan sareng kontak anu munggaran, kuring henteu masang ffmpegthumbs atanapi anu sami (dina akhirna kuring muka Lumba-lumba sareng gambar leutik video na sacara ajaib).
            Sareng sareng Pardus tilu perempat sami. Anjeun kedah aktipkeun gambar leutik dina setélan Lumba-lumba. Paket anu diperyogikeun dipasang sareng sebaran standar.

          2.    jamin-samuél cenahna

            Éta dimana masalahna.

            yén dina KAHIRUPAN hirup ieu ... proyék KDE henteu pantes nunjukkeun pidéo ku sawangan ...

            anjeun kedah teras-terasan atanapi nambihan sababaraha bungkus ¬¬

          3.    Windousian cenahna

            @ jamin-samuel, teu acan maca koméntar kuring sateuacanna? Upami distribusi hoyong, éta tiasa gaduh gambar leutik video standar dina Dolphin. KDE ngamungkinkeun éta sareng seueur deui.

            Abdi hoyong Thunar sareng Nautilus ngagaduhan saringan sacara standar. Atanapi éta cocog sakumaha Lumba-lumba, tapi éta henteu kahontal ku cara masang langkung bungkus ...

          4.    jamin-samuél cenahna

            Windóusico henteu diperyogikeun sabab éta parantos leres ^^

          5.    Windousian cenahna

            T_T Abdi pasrah \ o / anjeun meunang.

          6.    jamin-samuél cenahna

            ahahaha sepi broder .. urang sami ^^

          7.    ngepung84 cenahna

            @ Windóusico
            Maksad abdi thunar sareng nautilus.

            Kuring masih nganggo Lumba-lumba sareng kuring henteu paduli masang kffmpeg * (kuring henteu émut naon anu disebatna) dina openSUSE / Chakra sahingga nunjukkeun gambar leutik dina video.

            Abdi émut sakali kuring masang gambar leutik video mplayer (dina openSUSE) sareng ieu salian ti nembongkeun sawangan video, nalika nempatkeun sareng kursor mouse dina pidéo éta mimiti nunjukkeun pigura anu béda tina pidéo anu sami salaku slide show, kuring henteu terang upami éta leres, éta parantos seueur anu kuring henteu dipasang.

            Henteu pikeun naon-naon lumba-lumba dingaranan pangurus file anu pangsaéna taun 2011.
            Saringan, file tag, tingkat kustomisasi, terminal anu dipasang, jst.

            Sareng sakumaha anjeun nyarios, éta gumantung kana distro upami aranjeunna masihan dukungan "standar" pikeun sawangan video.

          8.    jamin-samuél cenahna

            sieg84 sareng naon distro éta?

            🙂

          9.    ngepung84 cenahna

            @ jamin-samuel
            Pariksa distro anjeun sareng milari bungkusan anu nyarios gambar leutik.
            Éta anu masihan pangrojong ku "standar" (anjeun bakal nyarios) pikeun thunar atanapi nautilus dina distro sapertos lmde atanapi linuxmint pikeun sawangan dina pidéo, éta parantos dipasang dina codec multimédia.

            Atanapi google sakedap sareng nalungtik pakét mana anu peryogi thunar sareng nautilus kanggo nembongkeun sawangan video.
            Sacara standar boh thunar atanapi nautilus gaduh preview video sapertos lumba-lumba.

            1.    elav <° Linux cenahna

              Muhun, Thunar peryogi tina Tumbler pikeun gambar leutik, tapi nyatana Tumbler, éta aya dina paket inti .. janten .. dasarna upami éta sacara standar 😛


          10.    jamin-samuél cenahna

            Kaleresan kuring badé nalungtik sakedik.

            tapi hiji hal anu pasti .. Fedora anu ngagunakeun Gnome murni sareng tanpa bahan kimia tambahan .. anjeun tiasa ningali sawangan pidéo

          11.    Windousian cenahna

            @ sieg84, hampura lieur kuring. Kusabab anjeun ngamimitian ku "Aranjeunna kaluar, tapi engké ..." sareng pesen kuring anu tiheula dimimitian ku "Di Mandriva aranjeunna kaluar ...", kuring nganggap éta mangrupikeun réspon ka kuring, sanés pikeun élav.

          12.    ngepung84 cenahna

            Thunar / Tumbler peryogi libffmpegthumbnailer, sapertos Dolphin peryogi ffmpegthumbnailer, janten henteu sacara standar. 😀

            Sakumaha ceuk @ Windóusico, éta gumantung kana distro upami hoyong ngadukung sacara standar atanapi henteu.

    2.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Pikeun pidéo anjeun kedah ngempelkeun bungkusna: ffmpegthumbs

  4.   kawani cenahna

    Salaku penultimate kudu balik

    1.    Annubis cenahna

      Anu kadua anu kuring resep! Duka teuing éta ngagaduhan logo Kubuntu. Saha pangarangna? Naha file sumber gambar na sayogi?

      1.    kawani cenahna

        Upami henteu sareng Gimp, éta jalma sepuh gaduh langkung pangalaman.

      2.    KZKG ^ Gaara cenahna

        Abdi henteu gaduh font na, tapi ... naha anjeun resep anu ngagaduhan hurup? hehe kanggo kuring sami 😀… parobahan naon anu anjeun pikahoyong pikeun kuring ngadamel dina logo, sigana kuring tiasa ngalakukeun éta (upami éta henteu rumit pisan hehe)

        1.    Annubis cenahna

          Upami kuring tiasa ngalakukeun éta sampurna, tapi ngalakukeun éta dina png sigana mah sapertos ñapa. Logo KDE (pikeun ngajantenkeun langkung umum). Kuring pribadi, upami kuring ngagaduhan sumber, kuring bakal nempatkeun logo distro anu kuring anggo (Chakra, Arch, Mageia sareng Mandriva: P)