Rapat 6: Software sareng Bisnis Gratis

Kamar Parangkat Parangkat Lunak Parangkat Bébas Gratis Argentina (CAdESoL) sakali deui ngatur rapat sumber terbuka anu paling diarepkeun taun ieu. Dina édisi kagenep na éta acara bakal nampilkeun format anyar; Salaku tambahan kana paméran tradisional, masarakat bakal tiasa nganjang ka jabatan anu béda pikeun diajar ngeunaan kamajuan pangénggalna dina parangkat lunak, palaksanaan sareng pamekaran, sahingga ngagaduhan rohangan pikeun jaringan sareng silih tukeur ideu.

Iraha: 25 November ti jam 8.30 dugi ka 12.30 siang

di mana: Hotél Savoy, Av. Callao 181. CABA

"Taun ayeuna urang narékahan pikeun nguatkeun komunitas, sareng ngahasilkeun hubungan antara perusahaan, sahingga acara éta mangrupikeun rohangan anu leres pikeun silih tukeur ideu sareng bisnis proyek" netelakeun Daniel Coletti, Présidén CAdESoL.

Dina akhir acara, éta Seal Parangkat Lunak Gratis yén rohangan bakal dikirimkeun salaku sertifikasi pikeun perusahaan anu ngembangkeun perangkat lunak sumber bébas atanapi open source.

 

Inpormasi lengkep sareng pendaptaran di:  https://eventioz.com.ar/e/vi-software-libre-y-negocios

Nilai tikét: $ 150. Tempat kawatesanan

 

Ngeunaan Cadesol

Kamar Parangkat Parangkat Lunak Parangkat Bébas Gratis Argentina (CAdESoL) ngadasar kagiatan utama na dina: ngamajukeun pamekaran bisnis ngalangkungan tindakan koléktif sareng ngadorong palaksanaan Parangkat Lunak Gratis di perusahaan. CAdESoL kalebet panyadia layanan dina téknologi gratis sapertos: Linux, PHP, Python, Zope, Plone, Drupal, SugarCRM.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.