7 alat dagang anu tiasa dianggo dina telepon sélulér anjeun sareng kéngingkeun artos langsung

Pilarian 7 alat Dagang ieu kanggo dianggo dina telepon sélulér anjeun sareng kéngingkeun artos langsung

Pasar pikeun jual beuli mata uang parantos janten anu paling aktif dina ékonomi global pikeun waktos anu lami, nanging dina sababaraha taun ka pengker ku ayana Internet anu ageung sareng munculna alat-alat sélulér anu marengan urang sepanjang waktos , kagiatan kauangan ieu parantos ngahontal tingkat vertiginousness anu henteu disangka. Teras, urang nunjukkeun 7 alat Dagang ieu anu tiasa anjeun anggo dina smartphone anjeun pikeun ngasilkeun artos gancang sareng gampang.

Telepon sélulér, tanpa diragukeun, salah sahiji sekutu utama urang dina dunya globalisasi sareng hyper-hubungkeun anu ayeuna urang hirup. Kalayan gesek saderhana tina ramo anjeun atanapi mencét konci saderhana, kami nganggo inpormasi anu teu tiasa diukur, salian ti sok gaduh saluran komunikasi dina jangkauan anu ngadeukeutkeun urang ka jalma anu dipikacinta atanapi tiasa ngaluarkeun urang tina masalah anu teu disangka-sangka. Nanging, telepon pinter ayeuna aranjeunna ogé tiasa ngabantosan urang kéngingkeun artos anu saé.

Kumaha? Hatur nuhun kana sambungan anu kahontal ku Internét dina sababaraha waktos terakhir, ayeuna anjeun tiasa online sareng pasar sareng ngalaksanakeun operasi perdagangan dimana waé anjeun, tanpa kedah ngaliwat momen anu pikasieuneun tina terang yén anjeun sono kana waktos anu idéal pikeun neangan artos. Teras, urang nunjukkeun 7 alat anu tiasa anjeun anggo dina telepon sélulér anjeun pikeun kéngingkeun panghasilan anu langkung ageung dina ékonomi pribadi anjeun.

1- XM

Aplikasi ieu nawiskeun anjeun kamungkinan dipasang henteu ngan ukur dina telepon pinter, tapi ogé dina alat naon waé anu ngagaduhan konéksi Internét, sapertos tablet sareng konsol gim, contona, sahingga tiasa teras-terasan nyambung kana dunya Investasi. Padagang, nyaéta, anjeun, bakal ngagaduhan aksés lengkep kana berita pasar mata uang dimana waé anjeun sareng anjeun bakal tiasa ngalaksanakeun operasi anjeun kalayan gampang pisan, salian ti éta anjeun bakal tiasa kéngingkeun inpormasi anu berharga anu bakal ngajantenkeun investasi sareng tabungan ngahasilkeun langkung seueur. .

2- YouTrade FX MT4

Aplikasi Trading Meta Trader 4 ieu, panginten, mangrupikeun salah sahiji platform inpéstasi paling kawéntar sareng terkenal pikeun para profesional sareng ahli dina sektor investasi di pasar saham sareng bursa mata uang. Alesanna saderhana sareng langsung: berkat aplikasi forex ieu (singkatan pikeun "devisa", nyaéta, tukeur mata uang) pangguna bakal nganggo aranjeunna pilihan saderhana pilihan anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun investasi online, ngendalikeun akunna, konsultasi grafik sareng inpormasi, lebetkeun seueur pilihan sanésna, tina katenangan bumi na.

3- Pasar iTrader

Aplikasi pikeun telepon sélulér ieu nawiskeun anjeun aksés langsung ka sadaya pasar kauangan dunya, fokus kana anu paling penting, sapertos pasar Amérika, Jepang atanapi Éropa. Ku cara kieu, pangguna bakal tiasa nganggo aranjeunna nganggo platform ieu, sadayana anu diperyogikeun pikeun nyandak kaputusan anu pas pikeun mastikeun kamampuan pikeun nanem modalna. Janten, anjeun bakal tiasa nempatkeun entri sareng / atanapi kaluar pesenan, nutup posisi, ngarobih posisi, sareng sapertos aplikasi anu sateuacanna, anjeun ogé tiasa ningali grafik sareng seueur inpormasi anu kapaké.

4- Simulator operasi binér

Dagang pilihan binér mangrupikeun salah sahiji operasi paporit pikeun hémat atanapi investor anu teu berpengalaman dina pasar saham, sabab éta saderhana pisan sareng henteu meryogikeun ilmu sateuacanna. Salaku tambahan, éta nawiskeun kamungkinan kéngingkeun dina waktos anu pondok ngahasilkeun luhur sareng kauntungan penting pikeun ningkatkeun modal anu tiasa disayogikeun upami anjeunna tiasa nebak perilaku anu dipiboga ku aset kauangan (anu tiasa janten bahan baku, mata uang asing, tindakan dina pasar saham, diantarana).

Dina pengertian éta, prosedur na saderhana sapertos ayeuna anjeun tiasa latihan sareng nyobian tuah anjeun ku éta. Simulator Pilihan Binér dina Iphone atanapi parios dina Pitunjuk Pilihan Binér pikeun Android ti mana waé liwat telepon sélulér anu anjeun gaduh, tanpa sistem operasi smartphone anjeun janten halangan pikeun anjeun damel bisnis anu hébat.

5- Tambih 500

Alat ieu anu gampang sareng gancang diunduh kana telepon sélulér anjeun tiasa nawiskeun kamungkinan investasi di pasar global anu béda ku cara anu saderhana, aman sareng gancang. Hatur nuhun kana fungsi praktisna, anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pikeun ngaksés pasar saham di panjuru dunya sacara real time, dina waktos anu sami anjeun bakal waspada kana inpormasi pang anyarna sareng berita ti dunya ékonomi supados investasi anjeun henteu pernah gagal.

6- Forex Mudah

Aplikasi ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling lengkep nalika ngalaksanakeun kajian menit sareng detil ngeunaan kaayaan pasar kauangan ayeuna. Forex Mudah masihan pangguna aksés langsung ka pasar devisa dunya sareng nawiskeun nganalisis paripolah anu béda ngalangkungan grafik sacara real waktos, supados henteu aya detail anu penting pisan pikeun kabur ti kami.

Salaku tambahan, urang bakal tiasa niténan kalénder ékonomi global kalayan publikasi ékonomi utama sareng ngagaduhan beja anu paling anyar di payuneun panon urang ngalangkungan laporan harian sareng mingguan dina layar telepon pinter anu dipercaya kami. Anjeun tiasa ogé dagang, nutup posisi, ngarobih aranjeunna sareng seueur deui.

7- GCI Keuangan

Alat ieu nawiskeun rébuan pangguna na dina unggal dinten kamungkinan investasi langsung tina teleponna, ogé ngamungkinkeun padagang nempatkeun, ngabolaykeun atanapi ngarobih pesenan investasi. Dina gilirannana, éta ogé nawiskeun investor pikeun diinpormasi ngeunaan kutipan anu béda sacara langsung. Peryogi dicatet yén aplikasi investasi ieu ngalangkungan telepon sélulér henteu ngan ukur sayogi salaku WAP, anu mangrupikeun format anu ditawarkeun ku seueurna smartphone di panjuru dunya, tapi ogé tiasa dipendakan salaku aplikasi i-Mode, anu sistem anu paling dikenal di Jepang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   harriot cenahna

    Nuhun parantos kabagi 🙂

  2.   Gaspar Fernandez cenahna

    Naon tulisan cet ieu di dieu?

    1.    resep pisan cenahna

      Éta saur kuring ogé…

  3.   padagang cenahna

    Kaleresan nya éta Linux teu ngagaduhan program atanapi program satengah anu dianggo pikeun beroperasi di pasar saham; Saha waé anu badé ngalakukeun éta kedah ngalih ka Microsoft. Sareng program mobile ieu ngan ukur tukang ngaganti.

    Hapunten tapi hal-hal sapertos kieu 🙁