7 Sebaran GNU / Linux pangsaéna

Di Linux.com, portal anu didédikasikeun pikeun dunya pingguin urang anu dipikacinta, aranjeunna parantos ngadaptar 7 sebaran Linux anu pangsaéna numutkeun béda anu béda.

Distros Linux Best

  • pangalusna Sebaran Linux: Ubuntu
  • Sebaran Linux anu pangsaéna pikeun laptop: openSUSE
  • Sebaran pangsaéna pikeun perusahaan: Novell SLED
  • Sebaran server anu pangsaéna: RHEL server
  • LiveCD Linux Best: KATOPPIX
  • Sebaran pangsaéna ditujukeun pikeun kaamanan: BackTrack
  • Sebaran Linux multimédia pangsaéna: Studio Ubuntu

Tangtosna, daptar sapertos kieu biasana henteu satuju-satuju sakapeung sareng pendapat para pangguna (ngaraoskeun sebaran, sareng éta sababna seueur pisan). Tapi henteu nganyenyeri upami ditingali sabab pikeun pangguna anu henteu kantos nganggo sebaran Linux, éta tiasa ngabantosan pisan dina pilihanna. Abdi ngajak anjeun maca tulisan Linux.com anu mana aranjeunna ngajelaskeun alesan pikeun pilihan aranjeunna.

Ditempo dina | TuZonaWinLinux


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sshd cenahna

    éta analisis dumasarkeun kana rasa pribadi

    Sebaran Linux Best: Ubuntu <--- Hadé ku naon ??? bisi wae beuki populér
    Sebaran Linux anu pangsaéna pikeun laptop: openSUSE <--- Leres, sanaos masihan masalah sareng anu acer
    Sebaran pangsaéna kanggo perusahaan: Novell SLED <--- naha didukung hungkul?
    Sebaran server anu pangsaéna: RHEL Server <--- ???
    LiveCD Linux Best: KNOPPIX <--- naon dumasarkeun ieu? ti mimiti enya
    Distribusi nargétkeun distribusi pangsaéna: BackTrack <--- mmmm
    Sebaran Linux multimédia pangsaéna: Ubuntu Studio <--- Kuring henteu ngetéskeunana

  2.   Javier E. Sola cenahna

    NOvell SLED, salian ti dukungan, ogé ngagaduhan kumpulan program anu dirancang pikeun perusahaan (komunikasi internal, groupware, citrix client, sareng ramuan anu sanés); Salaku tambahan, sadayana parantos siap lebet ngalawan Diréktori Aktif atanapi LDAP dina kotak thge. Sareng detil sanés anu ngajantenkeunana mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna pikeun diterapkeun di perusahaan.

    Nyatana, tina distro anu kuring nyobian, pikeun workstation éta anu pangsaéna kanggo kuring (ieu pendapat pribadi).
    Peluk

  3.   Linugux nol cenahna

    sareng kanggo anjeun naon sareng
    ||

  4.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Kanggo abdi ... Linux Mint, Arch, Debian, CrunchBang, ArchBang, Trisquel sareng Fedora.

  5.   JuanMa cenahna

    Pribadi distro pangsaéna anu ditujukeun pikeun kaamanan nyaéta Bugtraq. Henteu ngan kusabab éta anu paling lengkep, éta langkung stabil, langkung otomatis, kalayan tés intrusion anu langkung jauh. Hayu, éta anu paling seueur.

    "Di Bugtraq kami percanten". Oh, abdi hilap, 2 jalmi ti Madrid parantos hasil, sareng ayeuna aya dina 11 basa, tiasa milih antara dumasar kana Debian, Ubunto, sareng SUSE kabuka.

    1.    Lulz cenahna

      Bugtraq 2 nyaéta randa hideung tina distros !!!!!!!!!!

  6.   Arturo Santos cenahna

    Abdi resep pisan ka ubuntu tapi ayeuna kuring parantos nyobian Fedora sareng kuring leres-leres wareg.

  7.   Jibril cenahna

    Panulis henteu nyerat ngeunaan rasa sareng warna, sareng kuring henteu ngaraos nyerat ngeunaan anu mangrupikeun daptar anu paling luhur dina gnu / linux distros.
    Geus aya seueur kontroversi, pikeun nguji tulisan anu ditulis di luhur, pikeun kuring mah saderhana milih distro anu pangsaéna dina tingkat pangguna:
    1 ° Milih vérsi sareng pasang dina desktop atanapi laptop anjeun.
    2 ° Pilih méja anu (aya) anu anjeun resepkeun atanapi ku rekomendasi atanapi inpormasi dina internét.
    3 ° Candak tés anu saur anjeun diperyogikeun sareng anu adaptasi sareng kabutuhan anjeun.
    4 ° Sakali anjeun parantos dipasang, pasang deui sareng ngaco sababaraha hard drive anjeun bakal tiasa mutuskeun mana anu distro anu pangsaéna pikeun anjeun, sareng upami anjeun pikir langkung merenah pikeun nyarankeun ka anu sanés.
    5 ° Anjeun bagja !! (: