169 tulisan ngeunaan gentoo

Gentoo: Haté Sato

Wah, kuring ningali wilujeng sumping kana sumbangan alit kuring sareng éta motivasi kuring langkung seueur pikeun tiasa teras-terasan ngabagi sareng komunitas anu saé ieu. Parantos…