CAdESoL ngaluncurkeun segel: Perusahaan Certified

Salila édisi kagenep Software sareng Bisnis anu diayakeun tanggal 25 Nopémber, Kamar Argéntina Pausahaan Software Gratis ditepikeun teh Segel "Perusahaan Certified".

StampCadeSol5png

"Segel ieu mangrupikeun sertifikasi anu masihan CAdESoL ka perusahaan anu dianggo ku perangkat lunak gratis. Kami narékahan pikeun masihan transparansi sareng kaamanan anu langkung ageung pikeun séktor, boh pikeun perusahaan pangembang sareng perusahaan anu nyéwa sistem sumber terbuka ", detil dina presentasi na présidén CAdESoL, Daniel Coletti.

El Perangko CAdESoL Certified Company Éta dipasihkeun ka sadaya perusahaan anu ngagaduhan sakelompok SDM sareng infrastruktur pangrojong anu nyukupan pikeun nyayogikeun jasa dina produk Software Gratis kalayan standar kualitas sareng reliabilitas pangluhurna di pasar. Éta tiasa dipénta ku: Pausahaan atanapi individu, pamekar, pelaksana atanapi distributor Software Gratis Républik Argentina.

Pikeun kéngingkeun éta, perusahaan kedah nyuhunkeun sertifikasina ti CAdESoL, mastikeun ngeusian inpormasi ngeunaan syarat-syarat ieu:

  • Didaptarkeun, sareng dina kaayaan biasa, dina AFIP sareng yurisdiksi IIBB anu sasuai.
  • Dina kasus jalma légal jeung pausahaan komérsial sagala jinis, gaduh dibekelan otorisasina ku Inspeksi Umum Kaadilan jeung / atawa pendaptaran komérsial tina yurisdiksi nu organisasi milik.
  • Boga alamat bisnis formal sareng sahenteuna hiji nomer telepon dimana palanggan tungtung tiasa nelepon salami jam kerja sareng dilayanan ku personel perusahaan anu sertipikasi sorangan.
  • Nampilkeun pamasangan / klien anu tiasa diverifikasi sareng / atanapi teknisi anu disertipikasi dina produk parangkat lunak gratis anu sertifikasina diolah.
  • Boga jaman baheula teu kurang ti 2 (dua) taun di pasar
  • Boga kontribusi anu tiasa diverifikasi kana modél bisnis parangkat lunak gratis, naha masihan ceramah, nyerat artikel, ilubiung dina seminar sareng / atanapi acara anu diayakeun ku CAdESoL sareng / atanapi éntitas anu diakui sanés dina widang parangkat lunak gratis.

Pikeun nyungkeun inpormasi lengkep ngeunaan kumaha kéngingkeun CAdESoL Certified Company Seal buka: www.cadesol.org


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ivan cenahna

    Halo! kontribusi pikeun pos, alamat bener nyaéta: http://www.cadesol.org.ar/

    salam sareng stamina FromLinux!

bool (leres)