Facebook mésér $ 2000 milyar ti Oculus VR, tukang ngadamel kacamata virtual reality

Tina humanOS kuring maca berita ieu:

Facebook Dina taun-taun ayeuna éta dicirikeun ku ngadamel beuli skandal, Instagram sareng anu langkung anyar WhatsApp Ieu ngan ukur dua conto, ayeuna perusahaan jutaan dolar parantos ngiringan anu sanés anu kirang dikenal, kirang populér, tapi kalayan poténsi anu henteu tiasa dipertimbangkeun: Oculus VR

Facebook ngumumkeun dinten Salasa yén éta parantos ngahontal kasepakatan pamésan pikeun Oculus VR, anu ngadamel kacamata maya virtual Oculus Rift, pikeun $ 2,000 milyar (US $ 400 juta kontan sareng 23.1 juta saham Facebook, hargana sakitar $ 1,600). juta dumasar kana harga saham ayeuna).

Dina kecap Mark Zuckerberg:

Facebook dina misi pikeun ngamungkinkeun anjeun ngalaman anu teu mungkin. Téknologi na muka kamungkinan rupa-rupa pangalaman anu anyar pisan

Anjeunna teras nambihan:

Platform sélulér ayeuna, sareng ayeuna urang ogé nuju nyiapkeun platform kapayunna (…) Oculus gaduh kasempetan kanggo nyiptakeun platform sosial anu pernah sateuacanna ditingali, sareng ngarobih cara urang damel, maénkeun sareng komunikasi.

Oculus Rift sareng Linux

La Kasaluyuan Oculus Rift sareng Linux parantos dikenal sababaraha waktos, ti saprak Phoronix Aranjeunna parantos ngalaksanakeun tés sareng, tina koméntarna, éta saderhana saderhana colokan-na-muter. Nalika nyambungkeun Oculus Rift Layar sekundér nembongan alat anu tiasa dikontrol tina sistem:

Linux_kernel_and_gaming_input-output_latency.svg_

Nyatana, Richard nyarios ka urang, nalika anjeunna ngahubungkeun HDM (Rift Kepala Dipasang Tampilan) dina laptop na sareng Linux di terminal ieu muncul:

usb 1-1.2: alat parangkat USB gancang-gancang anyar 41 nganggo ehci-pci usb 1-1.2: Alat USB énggal kapendak, idVendor = 2833, idProduct = 0001 usb 1-1.2: Senar alat USB Anyar: Mfr = 1, Produk = 2, SerialNumber = 3 usb 1-1.2: Produk: Tracker DK usb 1-1.2: Pabrikan: Oculus VR, Inc. usb 1-1.2: SerialNumber: 8GK4H3RGQMJ8 hid-generik 0003: 2833: 0001.0024: hiddev0, hydraw0: USB HID v1.10 .0000 Alat [Oculus VR, Inc. Tracker DK] dina usb-00: 1: 0a.1.2-0 / inputXNUMX

Sakumaha anjeun tiasa tingali, ampir plug-and-play. Anjeun tiasa maca deui dina blog.

Tungtungna!

Masih éta henteu terang pasti naon anu bakal kajadian sareng sadayana ieu. Nanging, panginten pangguna Linux bakal nguntungkeun. Leres, Facebook nyumbang kana Open Source, contona sababaraha waktos ka pengker Facebook dimimitian ku Buka DataCenter Desain Sourced, nyaéta, éta ngaluarkeun desain pikeun Pusat Data nganggo téknologi Open Source lengkep, panginten kapayunna aranjeunna bakal dipaksa atanapi termotivasi pikeun ningkatkeun kasaluyuan Oculus Rift sareng Linux. Ayeuna ku popularitas telepon pinter sareng tablet Téknologi wéb naékna ningkat, unggal dinten urang sadar kana alat-alat anyar anu asup kana pasar CES atanapi anu sami, maka kami mikirkeun kumaha cara ngumpulkeun artos anu diperyogikeun pikeun kéngingkeun kagunaan hardware (naon waé), urang nyéépkeun tabungan, urang angkat dimana anjeun tiasa ngajual héndsét anjeun anu dianggo, naon waé éta pikeun kamungkinan mésér éta gadget seger tina 'oven', ayeuna kuring naros ka anjeun, Naon saur anjeun anu bakal kajadian upami ka hareup Facebook nyampurnakeun sareng mimiti komérsial téknologi ieu?

Urang bakal ningali naon anu bakal kajadian ka urang pangguna Linux kapayunna.

Naon anu bakal Facebook nepi?

news_photo_30146_1371563564


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hugo Iturrieta cenahna

    Éta nyingsieunan kuring.

  2.   lalaki chapequs cenahna

    Aranjeunna bakal maéhan urang sadayana !! Aranjeunna bakal maéhan urang sadayana !! Aranjeunna bakal maéhan urang sadayana !! ...
    (sareng serahkeun inpormasi pribadi kami)

    ayeuna ogé sareng kanyataan virtual

  3.   klik lalaki cenahna

    Aranjeunna bakal maéhan urang sadayana! (antara pesen subliminal sareng penjarahan privasi diantara metode kontrol pikiran anu sanés ...)

    ayeuna ogé sareng kanyataan virtual

  4.   Frank Alexander cenahna

    Realitas virtual immersive parantos janten hak istiméwa anu beunghar, headset VR, IN 2010 COSTABA 10000 u $$.
    Ayeuna aranjeunna hoyong ngapopulerkeun téknologi ieu, ngan saukur pikeun kontrol massa sapertos anu dilakukeun ku TV 3D, rencana sareng LED'S / LCD pikeun nembus teu sadar, ku kanyataan virtual anu jero aranjeunna henteu ngan ukur bakal ngirim pesen konsumsi sareng bentuk ka subliminal ka pikir "khas", tapi ogé distorsi kanyataan fisik sareng dunya ideu (atanapi GREEK EIDOS), sapinuh rencana kendali méntal tina massa kritis.
    Wasalam

  5.   poékkeun cenahna

    parantos aya artos D:

  6.   vidagnu cenahna

    Warta anu pikaresepeun, mugia kumaha anjeun nyarios yén Facebook pencét pisan kana integrasi sareng Linux.

  7.   O_Pixote_O cenahna

    Saeutik demi saeutik sareng tungtungna Facebook bakal nyandak situs anjeun ti Google dina hal upaya dominasi dunya xD

  8.   Alejandro cenahna

    Alus upami anjeun mairan, dina Oculus Reddit aya seueur gerakan, ku jalma-jalma ambek pisan ka Palmer (pangembang Oculus)

    http://www.reddit.com/r/oculus/comments/21cy9n/the_future_of_vr/

    Numutkeun ka Palmer, anjeunna nyatakeun yén henteu aya anu bakal robih sareng éta ngan ukur kamajuan, sanaos saur kuring, idealis nyarios yén aya anu masihan anjeun 2 milyar dolar pikeun ngalakukeun naon anu anjeun pikahoyong

  9.   paling nyata cenahna

    Kuring ngamangpaatkeun berita éta, sanaos dina waktos ieu rada basi, pikeun masihan koméntar yén hiji proyek nembé dikembangkeun ku dikembangkeun ku édisi alternatif SDK anu Oculus tacan nyayogikeun Linux.

    Sacara pribadi, sigana kuring hal anu paling idéal anu tiasa dipasihkeun pikeun nyageurkeun diri dina kasihatan, sadayana urang anu resep yén gosip naon waé anu urang ribut ngagaduhan hubungan anu sahenteuna sareng Facebook.

    Upami aya anu resep sareng hoyong ningali:

    http://www.reddit.com/r/oculus/comments/2i7ujy/call_for_help_for_producing_a_linux_sdk/.compact