Browser Chrome: Anu Juara? 10 browser anu pangsaéna pikeun 2019

Browser Chrome: Anu Juara? 10 browser anu pangsaéna pikeun 2019

Browser Chrome: Anu Juara? 10 browser anu pangsaéna pikeun 2019

Anggo a «Navegador web» khususna, éta sanés anu pangsaéna atanapi anu panglobana dianggo. Tapi sigana teh «Navegador Chrome» de «Google» aya di luhur polling, duanana anu pangsaéna boh anu paling sering dianggo, dituturkeun ku anu «Navegador Firefox».

Nanging, ti saprak mimiti, nelepon «Netscape Navigator» nembongan taun 1994 dugi ka ayeuna, «Navegadores web» aranjeunna parantos jauh, sareng seueur anu ngaleungit. Sareng teu paduli jinis alat anu dianggo, sadaya komputer (desktop, laptop atanapi mobile) sahenteuna ngagaduhan hiji anu dipasang sacara standar. Sareng sadaya jajak pendapat nunjuk titik luhur anu diilikan «Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge y Safari».

  10 Panyungsi Top tina 2019: Survey NetMarketShare

10 browser anu pangsaéna pikeun 2019

Gumantung kana survey konsultasi posisi bisa rupa-rupa tapi pikeun artikel kami kami bakal dipandu ku anu NetMarketShare, kumargi diantarana hal éta mangrupikeun survey anu dinamis, nyaéta pangukuran online. Pikeun anu hoyong ningali survey séjén, aranjeunna tiasa angkat ka StatCounter sareng anu tina W3 Counter.

Tempat Kahiji: Browser Chrome

Naon survey anu konsultasi, aranjeunna sadayana masihan «Navegador Chrome» kahiji, sakumaha urang nyarios sateuacan. Salaku tanggal kreasi tulisan ieu (11/11/2019) «NetMarketShare» masihan anjeun a «67,33%»di «StatCounter» kahontal a «64,92%» jeung «W3Counter» ngahontal a «NetMarketShare» 57,0%.

Chrome Browser sanés Chromium

Urang kedah émut sareng émut yén seueur kameunangan ieu disababkeun ku «Navegador Chrome» teh «Navegador web» sumber ekslusif sareng katutup «Google». Sareng anu sami, henteu kedah bingung sareng «Navegador Chromium», naon ari proyék open source de «Google».

Sareng anu mana, pamekar pihak katilu bébas ékspérimén. Sakumaha urang tiasa tingali ku conto: «Brave, Opera, Vivaldi» sareng kamungkinan pengulangan salajengna tina «Navegador Edge» de «Microsoft».

Browser Chrome ampir di mana-mana

Salian ti ampir aya di unggal komputer, éta «Navegador Chrome» gaduh indisputably runtuyan fitur kuata integrasi pinuh kalayan akun sareng jasa tina «Plataforma de Google», un ékosistem badag tina ekstensi sareng sakumpulan aplikasi anu dipercaya. Anu sababaraha kali ngajantenkeun anjeunna teh panutan modél kanggo sesa «Navegadores Web» aya.

Tungtungna, diantara seueur hal sanés, éta ngagaduhan aplikasi anu sayogi dina utama «Sistemas Operativos» mobile («Android y iOS»), anu ngamungkinkeun pangguna desktop naon waé pikeun ngajaga data singkronisasi pikeun ngahontal hiji navigasi transparan, épéktip sareng épisién antara sababaraha alat anjeun.

Tetengger, data anu disimpen, sareng karesep ogé langsung nyingkronkeun. Bahkan sinkronisasi kana ekstensi. Dina kasimpulan, fungsionalitas sareng kapasitas integrasi tina «Navegador Chrome» éta kadua pikeun ngaping.

10 Panyungsi Top 2019: Survey StatCounter

Tempat Kadua: Firefox Browser

Sakumaha urang sadayana terang, éta «Navegador Firefox» teh «Navegador Web» sacara standar langkung diterapkeun dina «Sistemas Operativos Libre y Abiertos». Ieu kusabab dina «Navegador Firefox» dikembangkeun ku «Fundación Mozilla», anu dina gilirannana nyaéta, a organisasi nirlaba, anu ngahasilkeun aplikasi gratis sareng muka, sajaba dipercaya, khususna dina hal karusiahan, kaamanan sareng kabébasan ngalangkungan Internét.

Sajaba ti éta, dina «Navegador Firefox» sareng gaduh pisan réliabilitas tinggi, stabilitas, modérnisitas, inovasi sareng konsumsi sumber daya anu handap. Sareng nembé, anjeunna ngaluncurkeun na jumlah «versión 70» kalayan lega kalayan rupa-rupa fungsionalitas sareng parobihan, anu parantos kami bahas dina 2 tulisan tadi:

Tempat Katilu: browser Internet Explorer sareng Edge

Resep atanapi henteu «Microsoft» teh «Sistema Operativo» dipaké di dunya, sareng akibatna na «Navegadores web» gaduh hiji bagian signifikan tina pamaké satia anu ngajantenkeun aranjeunna dina tempat anu katilu. Sareng naha leres atanapi henteu, legenda kota éta «Soló se usan para bajar Chrome o Firefox» kaleresan aya aranjeunna, sareng aya anu nganggo éta permanén atanapi aya kalana.

10 Panyungsi Top tina 2019: Survey W3Counter

Top 7 sésana Top 10

  • Safari
  • sogou ngajajah
  • opera
  • QQ
  • Yandex
  • UC Browser

10 sebutan khusus

  • Baidu
  • wani
  • kromium
  • Maxthon
  • Midori
  • opera
  • Internét Samsung
  • TOR Browser
  • Vivaldi

kacindekan

Pikeun masing-masing «binomio» diwangun ku «tipo de usuario y tipo de ordenador» aya anu pasti «Navegador web» anu cocog sareng langkung saé tibatan anu sanésna, Nanging, milih anu idéal bakal nembus tinimbangan faktor sapertos:

  1. Kacepetan ngamimitian sareng beban halaman wéb
  2. Pilihan kaamanan sareng privasi kalebet
  3. Konsumsi listrik milikna
  4. Rupa-rupa fitur kaasup
  5. Ékosistem plugins sareng ekstensi anu aya.

Tangtosna, tanpa detracting tina pangalaman praktis sareng nyata tina browsing poean.

Panungtung, sareng sanésna, dina halaman wéb Bagikeun Pasar Bersih anjeun tiasa ngesahkeun langkung jéntré naon éta metodologi analisis biasa ngalakukeun statistik, upami aya anu hoyong ngingali sakedik perkawis éta. Sareng upami anjeun resep kana tulisan éta, tong lirén mairan atanapi bagi-bagi sareng anu sanés dina saluran média sosial favorit anjeun, grup atanapi komunitas. Sareng pastikeun pikeun ningali pidéo ieu di handap anu aya hubunganana sareng masalahna.

Sareng kanggo langkung seueur inpormasi, tong teras-terasan ngadatangan naon waé Perpustakaan online Como OpenLibra y jedit maca buku (PDF) ngeunaan topik ieu atanapi anu sanés daérah pangetahuan. Kanggo ayeuna, upami anjeun resep ieu «publicación», tong lirén ngabagi na sareng batur, di anjeun Situs wéb paporit, saluran, grup, atanapi komunitas tina jaringan sosial, langkung saé gratis sareng kabuka salaku Mastodon, atanapi aman sareng pribadi sapertos telegram.

Atanapi kantun didatangan halaman bumi kami di TiLinux atanapi lebet kana Saluran resmi Telegram ti DesdeLinux maca sareng milih ieu atanapi publikasi menarik anu sanés dina «Software Libre», «Código Abierto», «GNU/Linux» sareng topik-topik sanés anu aya hubunganana sareng «Informática y la Computación»jeung «Actualidad tecnológica».


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hakim cenahna

    Catetan na kirang ditulis. Aranjeunna sanés "pangsaéna" tapi anu paling populér.

    1.    Cesar de los RABOS cenahna

      Tanpa ragu, anu paling seueur dianggo ... tapi sanés anu pangsaéna; sigana mah hal éta enteng tapi dina komputer anu ngagaduhan manpaat anu saé, upami henteu, éta runtuh.

      Anu pangsaéna sareng paling optimal sanaos sadayana aya dina hiji, éta ogé anu paling satia ka Mozilla, SeaMonkey!
      Kuring kantos keukeuh yén aranjeunna kedah janten panyungsi standar dina sadaya sebaran Linux -SeaMonkey-, sabab nempatkeun Firefox sareng Thunderbird, HILANGKAN JABAT JAUH!
      http://www.seamonkey-project.org/

      1.    Pasang Masang Linux cenahna

        Sapuk satuju, sanaos sakumaha anu kuring carioskeun sateuacanna, dina survey anu dikonsultasikeun aranjeunna paling sering dianggo, sareng pastina éta anu pangsaéna dina hal fungsi, fitur sareng inovasi pikeun seueur.

    2.    Pasang Masang Linux cenahna

      Survei gaduhna salaku anu paling sering dianggo, sareng éta pasti anu pangsaéna dina hal fungsi, fitur sareng inovasi pikeun seueur, tapi pikeun nyarankeun éta sareng ngagunakeunana anjeun kedah ngagunakeun komputer anu saé sareng ngingetan jalma ngeunaan reservasi anu dipasihkeun ngeunaan éta. sami dina hal privasi sareng kaamanan. Khususna, kuring jarang ngagunakeunana, kuring ampir-ampiran nganggo Firefox, sabab langkung énténg sareng saé na. Abdi resep ogé Opera. Kuring ogé parantos maca yén Waterhio saé pisan.

  2.   Chema Gómez (@ejoagoz) cenahna

    Kuring masih nganggo Firefox, anu sigana paling saé pikeun kuring. Éta henteu hartosna yén Chrome ogé saé pisan. Di sisi anu sanésna, urang kedah ngamimitian ngabédakeun IE sareng Tepi. Aranjeunna henteu lami sami, sareng ayeuna éta dumasar kana Chromium éta henteu aya hubunganana sareng éta. Saé pisan. Abdi hoyong pisan ningali kumaha pagelaranana dina Linux sareng, khususna, dina komputer "lemah".