Siapkeun koropak dina Gmail

Ladenan email Google, nyaéta, Gmail nawiskeun kami sababaraha kamungkinan dina hal konfigurasi akun, dina hal ieu kami bakal marios sababaraha aspék penting ngeunaan cara ngajaga koropak kami sakumaha dipersonalisasi dumasar kana prioritas sareng ngeunaan éta. Layanan ieu lumayan fungsina ngamungkinkeun urang pikeun bahkan netepkeun jinis koropak anu kedah urang anggo sareng anu ditambihan kana pilihan sanés anu urang tiasa nyetél urang Koropak Gmail ku cara anu langkung produktif pikeun urang.

Pikeun ngakses bagian ieu sareng ngonpigurasikeun koropak kami dina Gmail kami buka tautan masing-masing teras pilih "setting" geuwat sadaya pilihan konfigurasi akun bakal dimuat dimimitian ku jinis koropak, ieu ngamungkinkeun urang milih pesen mana anu bakal ditingalikeun di tempat munggaran sareng tiasa "penting heula", "teu kabaca heula", "diulas heula" sareng " prioritas ", urang ogé tiasa milih anu kategori pesen nyaéta, anu bakal muncul dina tab anu biasana urang tingali nalika ngaksés akun urang, janten urang tiasa milih anu utama anu bakal teras aktif sacara standar, sosial, promosi anu ogé aktip sacara standar tapi urang tiasa mareuman sareng anu sanés sapertos bewara sareng postingan forum.

nyetél koropak gmail

Di handap ieu kami bakal mendakan pilihan séjén tina Setélan Gmail, urang tiasa nangtoskeun yén téténgger ditampilkeun, sakumaha anu dijelaskeun dina halaman konfigurasi anu sami, anu dilakukeun ku jasa Gmail nyaéta nganalisis pesen anu sumping dina koropak kami sareng milih dumasar kana faktor-faktor anu penting sareng anu henteu, ieu utamina numutkeun kumaha urang teraskeun sareng seratan anu sami.

nyetél koropak gmail

Ngeunaan saringan, urang tiasa nimpa ieu saringan anu hartosna yén pesen naon ti anu ngirim anu urang saring sacara otomatis bakal ditandaan sakumaha pentingna sareng bakal ditingali dina koropak atanapi di sisi sanésna urang tiasa ngajaga saringan pesen, tungtungna penting pisan pikeun nyimpen perobihan supados janten épéktip dina tagihan kami. Nalika urang teraskeun sareng konfigurasi ieu kami bakal ningali sababaraha tautan anu bakal nunjukkeun langkung seueur inpormasi upami diperlukeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.