Kumaha cara ngambang Dogecoins (Instalasi sareng panggunaan)

nu currencies virtual Aranjeunna parantos janten pantun akhir-akhir ieu, anu pang populerna nyaéta:

Tapi urang bakal fokus kana hiji khususna:

Dogecoin

doge

Kunaon sababna siga meme ka kuring? ee

Kusabab éta dumasar kana meme Internét populér «DogeKang anjing Shiba inu. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan kunjungan mata uang: Dogepedia Wikipedia

Pertambangan dina Linux (Disarankeun dianggo dina sistem x64):

Pikeun tambang urang kedah masang katergantungan ieu:

  • ngawangun-kabutuhan
  • libcurl4-openssl-dev

Dina Ubuntu atanapi turunan (Meureun éta bakal tiasa dianggo dina Debian):

$ sudo apt-get install build-essential libcurl4-openssl-dev screen

Kami ngaunduh bungkus sareng SRC:

$ wget http://sourceforge.net/projects/cpuminer/files/pooler-cpuminer-2.3.2.tar.gz

Buka konci zip .tar.gz:

$ tar -xzf pooler-cpuminer-2.3.2.tar.gz

Buka folder cpuminer-2.3.2:

$ cd cpuminer-2.3.2/

Ngadamel Makefile:

$ ./configure CFLAGS="-O3"

Nyusun:

$ make

Layar ngaji:

$ screen

Ngawitan pertambangan!:

$ ./minerd --url stratum+tcp://dogeu.nut2pools.com:5585--userpass usuario.worker:contraseña

Anjeun kedah ngagentos «pangguna» «pagawé» sareng «kecap akses, kanggo ieu urang buka situs wéb ieu sareng ngadaptar: Halaman Pendaftaran

Sakali didaptarkeun, urang kedah neraskeun verifikasi akun kami nganggo email anu bakal ngahontal rekening anjeun. Sakali akun parantos divalidasi, urang lebetkeun.

Anjeun bakal mendakan diri dina Dashboard, didieu kami bakal ngalebetkeun bagian My Workers, dina Workers abdi kami bakal ngadamel Worker kalayan nami sareng password anu anjeun pikahoyong. Sakali ieu réngsé urang teraskeun pikeun ngonpigurasi paréntah ieu:

$ ./minerd --url stratum+tcp://dogeu.nut2pools.com:5585 --userpass usuario.worker:contraseña

Kami ngaganti "pangguna" ku pangguna anu biasa anjeun daptarkeun dina nut2pools, "pagawé" ku nami Pagawé anu urang damel sateuacana sareng "sandi" ku kecap konci dina Buruh TEU pangguna.

Siap! Anjeun parantos tambang, anjeun tiasa ningali jumlahna Dogecoins ditambang dina Dashboard

Tambang di Android:

Pikeun tambang dina Android urang tiasa masang aplikasi ieu ti Play Store:

DroidMiner

Sakali dipasang kami buka halaman wéb ieu sareng ngadaptar: Halaman Pendaftaran

Sakali didaptarkeun, urang kedah neraskeun verifikasi akun kami nganggo email anu bakal ngahontal rekening anjeun. Sakali akun parantos divalidasi, urang lebetkeun.

Anjeun bakal mendakan diri dina Dashboard, didieu kami bakal ngalebetkeun bagian My Workers, dina Workers abdi kami bakal ngadamel Worker kalayan nami sareng password anu anjeun pikahoyong.

Sakali ieu réngsé, urang muka DroidMiner.

Dina «Mining Pool URL» urang nempatkeun:

stratum+tcp://dogeu.nut2pools.com:5585

Dina "Username" anjeun nempatkeun nami pangguna pikeun halaman anu anjeun kantos daptarkeun, jaman sareng nami Pagawe anu anjeun damel, Conto: user.worker

Dina «Sandi» kecap konci Buruh na TEU pangguna.

Dina «1», pilih sajumlah inti anu ngagaduhan ponsel anjeun.

Pilih pilihan «LTC / DOGE / XPM» teras toél «Start»

Rengse, anjeun ngambang! anjeun tiasa ningali jumlah tina Dogecoins ditambang dina Dashboard

Aya ogé kamungkinan tambang Dogecoins di MS Windows, tapi kumargi blog ieu nyaéta Free Software, kami henteu nempatkeun prosedur na. 😉

Pss alamat Dogcoins abdi 🙂 DAQVhckjg72YsLWXTGUqzu46gbH9Phcq79


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

37 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   elav cenahna

    Narikna topik ieu Mata Artos Maya. Kusabab kuring henteu terang nanaon tentang ékonomi, kuring henteu ngartos kumaha aranjeunna tiasa ngagaduhan nilai naon-naon. Pikeun éta anjeun henteu peryogi cadangan, ucapkeun dina emas atanapi anu logam?

    Kuring kantos nguping ngeunaan Bitcoins, tapi kuring ningali aya seueur deui alternatip .. Abdi kedah langkung jero milarian masalah ieu pikeun ningali kumaha kaayaanna.

    Kuring ogé mendakan yén "tambang" panasaran pisan. Naha henteu aya watesna? Naha kuring tiasa ngasilkeun artos tanpa wates?

    1.    diazepan cenahna

      Téoritis éta ngagaduhan wates. Intina nyaéta titik kahontal dimana artos teu tiasa deui "didamel" tina hawa ipis.

    2.    Féstorian cenahna

      Ayeuna sadaya mata uang, virtual atanapi henteu, ngan ukur berharga sabab aya jalma anu yakin éta hargana, sareng nampi bayaran dina mata uang khusus kusabab aranjeunna yakin yén artos ieu bakal ditampi ku anu sanés kanggo masihan aranjeunna saé atanapi jasa. Spekulasi murni, wah.

      Ieu tulisan anu saé pisan anu ngajelaskeun naon kaunggulan utama mata uang tradisional tibatan anu virtual:

      http://politikon.es/2014/01/07/del-valor-de-una-moneda-y-el-problema-con-bitcoin/

      1.    drarko cenahna

        "Aranjeunna ngan ukur berharga sabab aya jalma anu yakin yén aya sababaraha hal anu penting, sareng nampi pangmayaran dina mata uang khusus kusabab aranjeunna yakin yén batur bakal nampi artos éta pikeun nyayogikeun aranjeunna barang atanapi jasa"

        Waduh! Persis resep sareng koin nyata ...
        Teu aya anu nuturkeun standar emas, atanapi anu sanés. Cadangan anu didasarkeunana (sumber "kapercayaan") mangrupikeun mata uang sanés anu "disangka" langkung kuat ...

        1.    Féstorian cenahna

          «Dinten ieu sadayana mata uang, virtual atanapi henteu ...»

          1.    Hector Quispe cenahna

            Ayeuna sadaya mata uang virtual. (virtual sanés murni komputasi)

    3.    AGR cenahna

      Tambang sami sareng damel pikeun koin. Anjeun masihan bagian tina kapasitas komputasi anjeun kana jaringan cryptocurrency, meh tiasa ngalakukeun bisnis na, sareng salaku imbalanna aranjeunna mayar anjeun ku mata uang éta. Sahenteuna éta anu kuring parantos ngartos.

    4.    FGuardia cenahna

      Halo Elav, baheulana koin berharga tina logam anu didamelna sareng zinah tina logam éta tiasa nyababkeun bangkrut di sakumna nagara sareng seueur karusuhan. Salajengna, koin mimiti didasarkeun kana standar emas, anu hartosna yén unggal koin "artos X peso emas" tapi kumargi krisis minyak taun 1973 (nalika anjeun murangkalih xD 😛) koin henteu kedah ngagaduhan nilai didukung ku nanaon, aranjeunna sadayana spekulasi sareng "kayakinan yén nagara anu ngaluarkeun bakal mayar anjeun." (Ieu pisan, di luhur pisan sareng kuring henteu mamatahan anjeun maca dina wikipedia sabab sakabeh topik ieu ditulis siga burit).

      Kusabab sakabeh ékonomi ayeuna didasarkeun kana dolar, Amérika Serikat tiasa ngabiayaan dirina nyalira kalayan biaya nurunkeun artos tina mata uangna kanggo mayar hutang. Naon anu biasa disebut "nyitak tikét." Nanging, kumargi sesa mata uang sadayana dumasar kana dolar, aranjeunna kapaksa nurunkeun nilai supados henteu mahal teuing di pasar. Pikeun masihan anjeun ide, Uni Éropa, Jepang sareng Amérika Serikat parantos nyetak tagihan mangtaun-taun sareng henteu lirén kusabab aranjeunna nyobian tetep mata uang tetep stabil ... tapi hiji dinten ieu bakal ngabeledug sareng anjeun ngan ukur bakal ngaleungitkeun di Kuba kusabab teu gaduh ékonomi sapertos pasar sapertos kitu (sareng éta bakal nyéépkeun anjeun pasti).

      Kurang leuwih na.

  2.   Silzul cenahna

    Tambang tiasa ditambang naon anu diprogram dina algoritma mata uang, di awal seueur dihasilkeun ku sababaraha sumber sareng sumber anu langkung seueur, wates na ningkat sakedik-sakedik.

    Henteu aya mata uang anu ngagaduhan dukungan anu nyata tapi fiktif, hartosna abdi kapercayaan anu anjeun gaduh di nagara anu ngaluarkeunana atanapi organisasi. Dolar pikeun puluhan taun henteu deui nuturkeun standar emas sareng sésana ogé.

    Kuring miharep kuring henteu ngalakukeun kasalahan téknis. Kuring henteu pati terang kana hal éta.

    1.    pandev92 cenahna

      Éta henteu sakumaha ogé anu anjeun carioskeun, mata uang salaku aturan umum dumasar kana faktor kapercayaan anu dihasilkeun ku ékonomi hiji nagara, tapi ogé nilaina dikawasa ku nagara, conto anu jelas nyaéta nalika Obama ngawartoskeun présidén Cina pikeun tinggalkeun nurunkeun nilai mata uang pikeun langkung milih ékspor, atanapi hal anu sami anu dilakukeun ku Vénézuéla ku cara nurunkeun peunteun mata uang. Conto anu jelas deui nyaéta di tengah krisis di zona Euro, Nilai tukeur yen Euro turun ka tingkat handap sajarah, sadayana dumasarkeun kana kapercayaan anu dihasilkeun ku zona atanapi nagara, sareng dukungan ékonomi na.
      Bitecoins didasarkeun ngan saukur naha pangguna hoyong atanapi henteu, minat anu aranjeunna pasang on éta henteu tiasa dibandingkeun sareng mata uang asli.

  3.   Alberto cenahna

    Ngan ukur dua keraguan: 1) Algarisme anu bakal urang atos pikeun kéngingkeun Dogecoins ieu dianggo kanggo naon? 2) Naha aya antarbeungeut grafis pikeun KDE?

    1.    Karlisle cenahna

      Upami aranjeunna tiasa dianggo, seueur hal ... nalungtik 😀
      sareng kuring heran naha anjeun hoyong antarbeungeut grafis?

  4.   Wada cenahna

    Wah! Seueur Artos, Sakitu Beunghar

  5.   HaPK cenahna

    Kuring parantos ngagalang Dogecoins bari, tapi nganggo cgminer tibatan cpuminer (ngamangpaatkeun kanyataan yén kuring gaduh GPU AMD: D) [seueur koin, beunghar, seueur crypto]. Upami anjeun hoyong, kuring tiasa ngajelaskeun kumaha cara nambang ku cara éta.

    Ku jalan kitu, anjeun henteu terang cara anu langkung gampang pikeun ngagaduhan dompét Dogecoin dina linux tanpa kedah ngaunduh sareng nyusun tina Git langsung? Abdi hoyong aya Repository ... Ah antosan, palangkungan éta, kuring mendakan Repository XD https://launchpad.net/~cwayne18/+archive/doge

    Mangrupikeun hal anu pikaresepeun pikeun kéngingkeun artos "teu kamana-mana", tapi upami dibandingkeun sareng mata uang tradisional éta henteu seueur hargana ... Hiji-hijina anu tiasa dipiharep nyaéta cryptocurrency bakal ngahargaan atanapi ... ngantosan mata uang tradisional turun . Kuring ngan ngantosan dinten nalika urang henteu gumantung deui kana sababaraha jinis mata uang pikeun hirup (atanapi yén cryptocurrency ngan ukur hiji anu ngagaduhan nilai nyata).

  6.   Martin cenahna

    Tina sudut pandang kuring salaku panitén, sadaya mata uang ayeuna, naon waé, sigana kuring yén aranjeunna ngadukung langkung seueur dina ékonomi sareng produktivitas nagara atanapi kelompok, janten Amérika Serikat anu ngahasilkeun sareng ngimpor barang gancang pisan bunga dipeunteun pisan pikeun janten pasar anu ngahasilkeun kauntungan

  7.   elav cenahna

    Titik atanapi patarosan anu sanésna timbul ka kuring. Sabaraha toko online anu parantos ngagaleuh dilaksanakeun ku jinis mata uang ieu? Dimana kuring tiasa mésér contona sareng Dogecoins?

    1.    petercheco cenahna

      Éta sanés di toko mana anjeun tiasa mésér nganggo dogecoin .. Koncina pikeun tukeur Dogegoin pikeun Bitcoin teras anjeun terang .. Boh anjeun mésér di toko nganggo Bitcoin atanapi anjeun mindahkeun kana rekening bank anjeun: D.

      1.    petercheco cenahna

        Anjeun tiasa ngarobih Dogecoin ka Bitcoin di dieu: https://bter.com
        Éta nyaéta anu kuring anggo tanpa masalah

  8.   petercheco cenahna

    Ieu hiji hal anu leungit .. Pasang dompét dogecoin dina sistem anjeun. Janten kuring nempatkeun tutorial ...:

    Debian / Ubuntu / Mint:

    sudo aptitude update && sudo apt-get install libssl-dev libdb-dev libdb ++ - dev libqrencode-dev qt4-qmake libqtgui4 libqt4-dev libboost1.48-dev libminiupnpc-dev libminiupnpc8 libboost-system1.48-dev libboost-filesy libboost-program-options1.48-dev libboost-thread1.48-dev libboost-chrono1.48-dev ngawangun-ésénsial git

    git clone https://github.com/dogecoin/dogecoin.git
    cd dogecoin /
    sed -i 's / -mgw46-mt-sd-1_53 // g' dogecoin-qt.pro
    sed -i 's / -mgw44-mt-s-1_50 // g' dogecoin-qt.pro
    qmake USE_UPNP = - USE_QRCODE = 0 USE_IPV6 = 0
    nyieun

    Sareng voila 😀

    openSUSE:

    zypper dina libopenssl-devel naekeun dorongan-devel git libdb-4_8 libdb-4_8-devel libqt4-devel

    git clone https://github.com/dogecoin/dogecoin.git

    cd dogecoin /

    sed -i 's / -mgw46-mt-sd-1_53 // g' dogecoin-qt.pro

    sed -i 's / -mgw44-mt-s-1_50 // g' dogecoin-qt.pro

    qmake USE_UPNP = - USE_QRCODE = 0 USE_IPV6 = 0

    Sateuacan nempatkeun paréntah ngadamel perlu ngarobih MAKEFIL. Dina bagian INCPATH, tambahkeun dina tungtung garis ieu: -Saya / usr / kalebet / db4.8

    nyieun

    Sareng voila 😀

    1.    kécap cenahna

      Naon portopolio na?

      Ku jalan kitu dina ngajalankeun Debian sareng "pertambangan" 🙂

      1.    petercheco cenahna

        Pikeun ngagaduhan koin anjeun dina komputer anjeun sanés dina internét hosting 😀

    2.    Javier Yañez cenahna

      Anjeun terang yén nalika ngajalankeun paréntah

      sed -i 's / -mgw46-mt-sd-1_53 // g' dogecoin-qt.pro
      sed -i 's / -mgw44-mt-s-1_50 // g' dogecoin-qt.pro
      qmake USE_UPNP = - USE_QRCODE = 0 USE_IPV6 = 0

      ieu muncul:
      -e ungkapan # 1, karakter 1: urutan teu dikenal: " "
      dina masing-masing paréntah.

      teras nalika ngajalankeun "ngadamel" kuring nampi ieu:

      *** Henteu aya udagan anu ditangtoskeun sareng teu aya makefile. Luhur.

  9.   Alain cenahna

    Kuring henteu terang ieu sacara khusus, tapi intina nyaéta Bitcoins khususna parantos milih SLI dugi ka 4 kartu upami kuring henteu leres-leres maca kusabab masalah matématika mekar sareng beuki hésé pikeun PC pikeun méréskeunana ... dina modér kuring pendapat anu Biaya hardware plus arus anu dibébaskeun dina prosésna henteu langkung luhur tina nilai mata uang naon waé anu anjeun badé pikagaduh.

    1.    nemecis1000 cenahna

      Masalah éta direngsekeun ku PPC
      http://www.peercoin.net/

  10.   kajuaraan cenahna

    Kalayan paréntah terakhir kuring nampi ieu:
    "./Minerd: argumen non-pilihan anu teu didukung 'user.worker: password'

    PS: Kuring ngagentos kata sandi "pagawé" sareng "pangguna", tapi écés kuring henteu tiasa nyebarkeunana. Aya naon?

    1.    IvanLinux cenahna

      Naha anjeun pasti teu salah?
      $ ./minerd –url stratum + tcp: //dogeu.nut2pools.com: 5585 –userpass user.worker: password
      Émut yén aya argumen –url sareng –userpass

    2.    Javier Yañez cenahna

      dina halaman pendaptaran naha anjeun damel padamel anjeun dina cara anu leres? Kuring tumaros tanpa masalah

  11.   ucing cenahna

    Tambang ... hatur nuhun kana sumbangan.

  12.   likewho cenahna

    wah koin seueur
    doge sapertos untung pisan
    jadi crypto wow

    Dina Arch Linux anjeun mendakan iket dina AUR.

  13.   Javier Yañez cenahna

    Tutorial anu saé ayeuna pikeun unggal-unggal kuring hoyong ngamimitian tambang deui kuring kedah ngalakukeun unggal léngkah ieu atanapi dimana kuring tiasa ngamimitian ti mana.

    sareng naon anu kuring tiasa mésér ku mata uang crypto ieu?

    1.    ucing cenahna

      Éta ditukeurkeun pikeun bitcoins, anjeun tiasa tukeur bitcoin pikeun dolar atanapi di sababaraha tempat anjeun tiasa nganggo.

    2.    ucing cenahna

      Upami anjeun hoyong tambang deui anjeun angkat ka folder, laksanakeun layar sareng tulis paréntah panjang anu kalebet pangguna anjeun, padamel anjeun sareng kecap konci padamel.

      1.    Javier Yañez cenahna

        ok

        hatur nuhun

  14.   hipu cenahna

    Kumaha cara anjeun ngahasilkeun alamat umum?

  15.   snock cenahna

    Dina alamat koin anu ditunda?

  16.   Allan herrera cenahna

    Punten, tapi tautan ka halaman pendaptaran henteu jalan, naha aya anu ngalangkungan kuring URL PLEASE?

  17.   WILLIAM E BANK cenahna

    Kuring yakin inpormasi ieu parantos ketinggalan jaman sareng / atanapi «situs» nut2pools parantos maot! Ngamutahirkeun bakal saé tapi upami nut2pools «situs» teu aya deui sigana mah titik na moot!