Kumaha ngarobih sareng ngaoptimalkeun program anu dimimitian ku sési kuring

Jasa mangrupikeun program anu dimuat kana mémori sareng ngaji tanpa urang ningali éta. Sababaraha diantarana, ogé sababaraha program, dieksekusi nalika sistem operasi dimimitian, sateuacan pangguna log in. Tapi, henteu sadayana henteu perlu atanapi henteu cocog sareng kabutuhan sadaya pangguna.


Pikeun ningali daptar jasa sareng aplikasi anu dijalankeun nalika Ubuntu dimimitian, angkat ka:

Sistem> Preferensi> Aplikasi dina ngamimitian

Sakali aya, aranjeunna kedah nganonaktifkeun jasa sareng program anu aranjeunna henteu anggo. Kuring, contona, nganonaktipkeun "Remote Desktop", "Bluetooth Manager", "Visual Assistance", "Gnome Login Sound", "Evolution Alarm Notifier", jeung sajabana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   esutoraiki cenahna

    Tapi setan henteu kaluar U_U

  2.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Tingali, kuring henteu ngagaduhan Ubuntu dipasang pikeun ngabimbing anjeun ngaléngkah.
    Nanging, kuring ngitung yén upami anjeun muka Dash (nyaéta, upami anjeun mencét tombol kalayan logo Ubuntu anu nembongan di luhur sadayana dina palang kénca) teras anjeun nyerat "aplikasi" atanapi "ngamimitian" atanapi anu sami, pilihan anu leres kedahna némbongan.
    Surak! Paul.

  3.   Dorian cenahna

    Abdi henteu tiasa mendakan pilihan ieu dina Ubuntu12.10 ..