Miro Video Converter, pikeun ngarobih pidéo kalayan gampang

Kamari teh Yayasan Budaya Partisipatif, sami anu ngembangkeun pamuter pidéo Miro, ngaluncurkeun éta Lalajo Parobih Pidéo, aplikasi saderhana sareng gratis pikeun ngarobih ampir sadaya pidéo kana Teora. Miro Parabot Parobah ogé tiasa ngarobih kana .mp4 sareng ngagaduhan dukungan pikeun alat-alat khusus sapertos telepon sélulér Android, iPhone, iPod sareng portabel Play Stations (PSP). Sapertos sesa program anu didamel ku yayasan ieu, Miro Video Converter gratis sareng sumber terbuka.

Versi béta tina program ieu pikeun ngarobih pidéo kana Theora pikeun dianggo dina Wikipedia. Kamari mangrupikeun "peluncuran resmi" na.

Tujuan Miro Video Converter nyaéta nyayogikeun cara anu gancang, gampang sareng intuitif pikeun ngarobih pidéo. Kaseueuran konvérter pidéo ngagaduhan seueur setélan rumit anu kedah dipikahartos pikeun ngarangkep sareng ngarobih pidéo urang. Miro Video Converter langkung saderhana. Kantun pilih file na, teras format atanapi alatna teras pencét "convert". Program ngurus setélan anu rumit sareng ngerjakeun padamelan kalayan bersih sareng gancang.

Tungtungna aya aplikasi (Maksad abdi GUI) anu ngamungkinkeun ngarobih kana format bébas sareng kualitas luhur (sapertos Ogg Theora) tina desktop kami sareng tanpa usaha pisan.

Sababaraha data téknis anu tiasa dipikaresep ku anjeun: Miro Video Converter (MVC) dumasar kana ffmpeg. Upami anjeun resep ningali naon setélan anggo MVC pikeun ngarobih pidéo, parios éta. Pikeun konversi kana Theora, nganggo MVC  ffmpeg2theora, anu kalebet encoder Thusnelda pikeun kualitas anu pangsaéna. Akhirna, kode sumber parantos dileupaskeun dina lisénsi GPL sareng anjeun tiasa unduh éta ti dieu. Éta dikembangkeun babarengan sareng 8 Planes, sakumpulan pangembang kelas dunya.

Warta goréng, anu narik perhatian kuring, nyaéta éta teu aya vérsi Linux dina program ieu. Ngan ukur aya vérsi pikeun Mac sareng Windows. Atoh, kuring pikaresepeun nyebatkeun peluncuranana, utamina kusabab pangaruhna nalika unggah pidéo kana Wikipedia.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   javiermisol cenahna

    Éta sanés ngan ukur konvérsor aya seueur dina open source linux. Kuring henteu terang kumaha aplikasi ieu upami ukur dimimitian dina OS proprietari sareng henteu ngijinkeun panggunaan dina linux ....

  2.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Éta poin anu saé pisan. Sigana mah aranjeunna bakal ngaluncurkeun versi Linux sakedap.
    Pokokna, urang parantos gaduh perpustakaan ffmpeg kalayan dukungan Webm anu bakal mempermudah nyiptakeun GUI anu anyar anu didukung ogé.
    Nuhun x koméntar! Surak! Paul.

  3.   Dapil1235 cenahna

    ngadamel tulisan tepi transcoder, perhatoskeun kumaha pikaresepeunana

  4.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Hayu, kuring bakal tetep émut.
    Abdi parantos nganggo bari sareng saé saé pisan.
    Pelukan ageung sareng hatur nuhun parantos masihan koméntar!
    Surak! Paul.